Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

6 comentarii

 1. Salut,
  M-am tot uitat pe clipurile tale si majoritatea sunt extrem de scurte, in sensul ca nici nu prea iti dai seama despre ce este vorba sau finalul este taiat brusc…
  Ma gandesc, ca poate reusesti sa le faci putin mai …. clare. 🙂
  O zi buna.

  • Eu zic ca se cam explica de la sine majoritatea. Se vede clar problema: uneori un bizon parcat pe trecerea de pietoni, sau unul oprit pe contrasens, sau unul care nu se asigura din spate cand intra in depasire, altul care nu semnalizeaza cand urmeaza sa vireze, unul care vireaza la stanga in benzinarie probabil peste linia continua, etc. Taximetristul de la 1:02 presupun ca merge inainte de pe banda dedicata virajului la stanga (pare sa fie semafor separat). Dar nu prea inteleg cu ce a gresit primul. Faptul ca a uitat semnalizatorul pornit pe stanga cand a luat-o la dreapta? Chestie valida, dar na… sa zicem ca se poate intampla oricui. In schimb, la 0:52 autorul pare sa aiba marcaj cu linie continua pe care il ignora. 🙂

  • Eu sunt de aceeasi parere cu Steel.
   Faza cu depasirea nu mi se pare deloc clara. Daca acela din fata semnalizase intentia de a depasi …

   Dupa 0:52 m-am si oprit chiar.

  • @Steel, clipurile viitoare am sa incerc sa le fac mai explicite, mai adaug explicatii pe film.
   Cele care le-am programat deja nu le mai modific.
   Finalul, nu prea am cum sa il fac sa nu fie brusc…am sa fac „fade out-ul” mai lung.

 2. T.C.: corect, din graba mi-a scapat faptul ca in clip nu se vede daca cel din fata deja semnaliza sau nu, ceea ce ar schimba complet vinovatul pentru faza respectiva. Probabil ca ar fi utila postarea unei scurte descrieri pe pagina care sa explice f pe scurt fiecare faza din clip, asa cum fac alti autori.

  • DriveTM, primul a virat stanga in giratoriu de pe B1, pe care marcajul te obliga sa mergi inainte. Ora si data filmarii sunt corecte, deci legea noua nu se aplica.
   La depasirea la care faci referire impreuna cu T.C., acolo, prima masina din fata mea a depasit, cand cel din fata lui imediat a intrat si el in depasire.
   Taximetristul a mers inainte de pe B2, care e obligatoriu stanga, si da, este semafor separat.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.