It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Din trafic adunate editie speciala

Adăugat de R@ul
Raportează ca șters! 7

5 comentarii

 1. Credeam ca are legatura traseul tau cu Cheile Rametului. Acum vad, pe Google Map, ca sunt total diferite. Pare ok asfaltul. Mi-ar place sa ajung si eu acolo. as veni prin Beius, ai idee cum este drumul de la Beius la Remeti ? Mersic !

  • Asfaltul e ca pe masa pana unde am fost eu. De acolo localnici spun ca e nasol drumul, dar este in constructie. Daca vi dinspre Beius => Rosia => Damis => Bratca => Remeti, cand am fost eu drumul se prezenta ok, cateva gropite mici. Acuma daca a fost zapada e posibil sa se fi stricat putin. Ca peisaje merita.

 2. Multumesc ! Vad ca esti din Oradea, te rog frumos, spune-mi ce mai aveti de vizitat in zona voastra ? De traseul asta nu am auzit pana acum si nici n-as fi banuit. Arata fain in filmulet. Chiar imi este necaz ca nu sunt promovate cumva locurile acestea frumoase. Daca nu aveai inspiratia sa postezi pe TT videoclipul cu minunatia asta de traseu, nu as fi aflat de el !

  • Alt traseu care mie imi place, Alesd (Bihor) => Nusfalau (Salaj) cu oprire la Resturant Huta Slavia.
   In Oradea de vizitati: Centrul Pitonal; Turnul Primariei, Cetatea Oradea, Dealul Ciuperca (doar cu masinia deocamdata, pe jos pana la un punct (reconstructie)) pentru panorama a orasului, e frumos noaptea sau pe seara; Aquapark, Pietonala cu cladirile renovate, Muzeul Tarii Crisurilor, plimbare in Baile Felix la nuferi, restaurante cu terasa pe cursul de apa al Crisului Repede.
   Poate imi poti recomnda ceva din zona ta de vizitat, sau chiar trasee!

 3. Multumesc ! Am fost in Oradea si am ramas impresionata de frumusetea orasului, mi-a placut mult de tot, cu locurile de parcare au fost probleme ; am fost sa vad si panorama orasului , noaptea, tare fain ! Am si innoptat la o pensiune f cocheta si curata, gazda m-a cucerit cu delicatetea ei, am amintiri frumoase din Oradea, n-as fi crezut !
  Da, o sa-ti scriu despre locurile pe care le-am vizitat si mi-au placut in mod deosebit. O sa trebuiasca sa dau un research prin memorie si sa am putin timp liber sa scriu.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!