It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cu dintii-n telefon si interzis, dar mi se rupe …

Adăugat de yachtmanblue
Raportează ca șters! 28
 1. Flacau cu creieru’ si dintii in telefon urmat de doua gaste care vad doar varful bocancului. Daca nu opream il loveam cu partea stanga caci era hotarat sa treaca si nici vorba sa se uite in dreapta. Imi pare rau ca totusi i-am pus in pericol de tamponare usoara pe cei din spate care au si inceput sa claxoneze.
 2. E zona de case, nu exista benzinarii cu atat mai putin depozite (dedicat pentru flote TIR) … trimis sesizare la firma (fara rezultat) / politie (inca astept raspuns).

7 comentarii

 1. Florin2017

  La oscar angajeajza numai tractoristi ala care mergea printre case ca vantul nu este supravegheat.Se vede proasta conducere a departamentului.In rest firma este ok.

 2. Florin2017

  De ce ai sters numele firmei?ai fost sunat?

  • yachtmanblue

   Nu am sters eu numele firmei, probabil un admin a facut-o, posibil in urma unui mesaj. Modificarea a fost facuta atat in titlu cat si in corpul descrierii.
   Foarte tare!
   Din moment ce o companie isi branduieste masina tocmai sa se faca cunoscuta, culege si beneficiile dar si cand un reprezentant al lor calca stramb sunt mult mai vizibili. Si este doar fix problema lor daca soferii nu respecta indicatoarele rutiere.
   Mai mult, acesta un este un accident, nu poate spune ca nu a vazut indicatorul de acces interzis camioane, este o intentie nesimtita.

 3. Florin2017

  Daca sunt nesimțiți scriel inca odata poate se satura sa il stearga.Il scriu si eu OSCAR DOWNSTREAM’DOWNSTREAM’ SA IASA IN EVIDENTA.Au gps cred ca facea un ciubuc pe acolo ca sefi stiu sau sunt prea prosti sa se uite pe gps.

 4. Florin2017

  Scrie titlul inca odata sa il gasim mai usor!!!

 5. caramizi.online

  Pot sa te intreb de ce trimiti sesizare la politie si la firma ?

  • Florin2017

   Merita sa stie si firma unde isi vand soferii prada care o fura de la saracii clienti care cumpara de la oscar downstream cu gandul ca li se aduce toata marfa dar nu este asa la cat fura soferii mai bine o cumpara din peco sau tu esti unul din cei care fura clienții si esti deranjat?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!