It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Direct pe mijloc

Adăugat de brunyman
Raportează ca șters! 48

Un mic incident in Iasi, zona Piata Unirii.

7 comentarii

 1. SInt foarte multi mari meseriasi care fac chestia asta acolo, multi dintre ei localnici in cazul in care pe cel din clip sintem tentati ca nefiind din oras si nestiind zona a dat pe linga si cind s-a uitat la marcaje.

 2. De apreciat faptul ca si-a cerut scuze. De apreciat si faptul ca nu ai tinut mortis sa te duci langa el sa ii faci morala.
  +

  • Un mare plus pentru sofer!

  • Avarii…deci o greseala marturisita e pe jumatate iertata. Putini de genul. Acum depinde si ce greseala…depinde cat de mare.

 3. Adevarat e ca acolo se intampla destul de des asa. Cand am ajuns in intersectie vazand ca vin si masini din stanga am redus usor din viteza preventiv cu frana de motor si eram pregatit sa franez daca este nevoie, daca mentineam viteza constanta el m-ar fi lovit in laterala. Cand am vazut ca ia curba larg am inceput sa franez. Faptul ca l-am claxonat mi-a facut mai mult rau, banuesc ca el s-a speriat ca nu stia ce se intampla si a franat brusc moment in care am intrat o fractiune de secunda cu ABS, bine ca nu era polei.

 4. Viata pe cel cu „bemeveul”, de ce sa opreasca el la galben :))
  + pentru brunyman

 5. + pentru ca nu te-ai tiganit in paralel cu el si ca i-ai acceptat scuzele …desi cum sa iesi asa , poate se gandea ca ai tu rosu ca altfel nu cred ca ar fi facut o astfel de manevra …

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!