Dis de dimineata

Adăugat de STF
Raportează ca șters! 64

Dimineata in drum spre munca graba si neatentia ma puteau costa mult timp pierdut cu masina prin service. Din pacate eram concentrat pe masina care era un pic pe dreapta si nu am vazut ca ambulanta din fata ei semnaliza. Redusesem viteza pana pe la 50 km/h inainte sa trec prin dreapta primei masini (conform GPS-ului) dar fiind ud pe jos distanta de oprire a fost destul de mare  Am avut noroc.

Ambulanta a plecat , si , nestiind ce daune am (m-am gandit ca poate am avut contact ) m-am dus dupa ea dar a intrat la spital si nu am putut sa intru dupa ea.

Daune:

20130214_070611

 

8 comentarii

 1. restulecancan

  se aude ori abs-ul ori oglinda cum da prin gratiile gardului

 2. Ok, in general sunt un aparator al ambulantelor in orice conditii. De data asta nu pot fi. Girofar nu, sirena nu, asigurare nu. WTF!?

 3. bine ca nu a fost mai rau …
  vad ca si astia cu ambulantele cred ca au prioritate la semnalizare 🙂 daca avea girofar… era altceva… oare erau liberi? si nu aveau pe cine sa duca la spital?
  + pt clip

 4. Pana la urma bine ca nu a fost mai grav bine nici ambulanta dupa mine nu s-a asigurat daca vine ceva din spate.
  Dupa parerea mea cam asta este o chestie pe care o patesti daca mergi pe B1; dupa mine in oras pe B1 mergi cand nu ai masini parcate sau alte chestii, stiu ca o sa sara unii ca B1 e de mers si B2 pentru depasire DA ASA ESTE DAR NU IN ORAS ca e plin de idioti, gropi, autobuze etc.

  Inca o data felicitari pentru instinctul primar 😉

 5. si soferii de ambulanta au apucaturi de taximetristi, dubisti, politisti etc… 🙁

 6. Mereu e jale la spital la Fundeni ! Ori te calaresc aia de pe b2 ori te calaresc aia care vin de sub pod !

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.