It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Un disperat

Adăugat de jonutzu
Raportează ca șters! 117

Este primul meu film pe Trafictube, tocmai ce mi-a venit camera din China.

Din pacate cu soarele in fata.

10 comentarii

 1. Pune si tu o filmare de noapte pe forum, cu ea. Este DOD-ul nu ? Sau vreo altă replică de DOD 300W ?

  Bine ai venit.

 2. 1. Bine ai venit!
  2. Ala e un dobitoc, dar la faza cu revenirea, daca cel cu Fiesta nu avea de gand sa depaseasca nu avea ce sa caute asa de aproape de cel din fata.
  3. Camera filmeaza la 15FPS si interpoleaza sau ii din cauza softului de editare „ghostingu'” ala?

 3. @Tommy

  E replica.

  @jonutzu

  Neaparat un topic pe forum cu filmari 1080p zi/noapte/bezna(fara iluminat public) 🙂 , pret si locul de achizitie. Eu unu’ cam stiu ce si cum, dar poate vor si altii sa vada. Si e bine sa vada ca-si pot cumpara camere mult mai bune la preturi mult mai mici, fata de ce ofera anumite magazine din Romania.

 4. @Tommy
  Este Shadow GT300W, o replica identica HW si SW cu DOD LS300W, doar scrisurile de pe plastic difera.

  @RebounD11
  Camera filmeaza fix la 30fps, am verificat frame cu frame si sunt diferite, apare un usor ghosting cand sunt probleme cu iluminarea, nu stiu de ce.

  @Dadi
  O sa fac un topic cat de curand, n-am avut timp de ea din pacate. Ziua filmeaza superb, noaptea nu e ca in filmele de pe net, dar oricum e bine.

  Multumesc tuturor.

 5. "Bizonul" arogant

  Mergea la vanatoare de maidanezi pana nu se sparge piata…

 6. Incearca sa micsorezi zona ocupata de cer. Daca n-ai setat altfel, balansul („white balance”) este automat, ceea ce implica o ajustare a luminozitatii in centru. Daca in centru, sau foarte aproape, vei avea cerul, balansul se va deplasa spre dominanta de culoare a cerului, deci pamantul se va vedea intunecat. Invers (cand zona pamantului este mai mare), balansul se muta spre dominanta de culoare a pamanului, deci luminozitatea creste pe acesta zona.

  Suna cam complicat :), dar, pe scurt, incearca sa inalti cat mai mult camera si s-o apleci cat mai mult spre pamant. Oricum ce se intampla pe cer e irelevant pentru scopurile tale. Iar eventuala zona inferioara in care vei vedea acum capota masinii poti s-o acoperi cu o banda neagra pe care sa pui subtitrarea.

 7. De la mine ai – Motivul: la prima depasire cand ai vazut ca esti depasit ai accelerat si mai puternic. Legea specifica foarte clar ce ai de facut cand esti depasit (viteza constanta) .
  La a doua depasire nu-mi dau seama daca atunci cand a intrat in depasire se vedea tirul din fata, iar masinuta daca nu avae de gand sa depaseasca trebuia sa lase spatiu de repliere.
  Iar a treia depasire este facuta intr-un spatiu liber, deci nu vad rostul aprecierilor cu sfarsitul brusc…

 8. La prima depasire, eu am accelerat doar cand am iesit de pe drumul secundar, deja cand am ajuns la biciclist aveam vreo 80km/h, nu mai acceleram, eram atent la drum ca era nasol si aveam soarele in ochi.
  La a 2-a depasire se vedea clar tirul, era linie dreapta.
  A 3-a depasire este facuta „intr-un spatiu liber”, dar chiar inainte de curba si cu 100m inainte de trecere peste calea ferata. Nu se vad semne pe margine sau linii pe asfalt, pentru ca centura este o categorie aparte de drum nemodernizat. 🙂

 9. E, daca am gresit , pacatul meu sa fie 😀 .

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!