It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Distractie de weekend in padurea Faget din Cluj

Adăugat de mac15ydd
Raportează ca șters! 36

O mica iesire in padurea Faget din Cluj cu Suzuki Samurai modificat pentru offroad.

Ce mai caută lumea:
 • acidenr cumplit in padurea faget 17 11 2014
 • DISTRACTIE DE WEEKEND CLUJ

8 comentarii

 1. 2011Ascanio

  Hmmm …ceva MT-uri sau profil Simex? Sau intra la capitolul „in episodul urmator”? :)) Din filmare mi se pare ca ai ceva AT-uri neagresive.

 2. Mie mi-a placut dar posteaza mai mult. Unii ar zice ca e de forum dar macar chinuie-te mai mult la filmare, editare – cadre etc.

  +

 3. Seful_sefilor

  Ideea e buna, echipa de off road lasa de dorit

  totusi am dat + pt incurajare

 4. Subscriu la ce a zis @ochifaradioptrii. Mai vrem !!! 😀
  +

 5. -, pt ca nu inteleg, si nici nu sunt prea deacord cu masinile prin padure de dragul de a te da cu masina.
  ca vrei sa car echipamente undeva sa filmezi, duci mancare/ajutoare ok, da’ asa sa consumi combustibil (petrol) si sa il arzi in natura degeaba… mi se pare o prostie.

 6. 2011Ascanio

  @bogdanb: atunci nu intelegi nici de ce se organizeaza concursuri de automobilism, de camioane, de motociclete, de formula 1 ….1000, de barci etc? Nici ele nu fac nimic practic. Isi au rostul toate. Ca tie nu-ti place e alta treaba. Nici mie nu-mi place fotbalul (deh, 22 de plictisiti fug dupa o minge si altii cu miile discuta zile intregi despre meci, de parca ar conta in viata lor) sau palinca de prune. Totusi, nu vreau sa transform stadioanele in fabrici si nici palinca de prune in combustibil. Tu te delectezi cu un lucru, autorul filmarii cu altul. Nu sunt fanul distrugerii naturii, nu ma intelege gresit.

 7. pentru producatorii de componente auto si pentru producatorii de automobile.
  nu ma intelege gresit, imi plac cursele de masini chiar si ralliurile foarte mult, dar inteleg si limitarile lor.
  asta insa cu mersul prin padure deadreptul la distractie cu masina pentru masina, mi se pare putin prea mult.
  Cum ziceam: daca ai nevoie de masina prin padure fiindca transporti lucruri ok. ai amortizoare testate in curse, masina e facuta pt tot soiul de terenuri deci se poate.

  Este exact ca distractia de proasta calitate: iei mici si carne de la kaufland si te duci la iarba verde cu masina si tragi un gratar cu portierele deschise sa asculti muzica!

  o pista sau un circuit sunt locurile unde te „poti da cu masina”. sunt si de offroad facute. In padure insa sunt tot felul de animale: pasari, mamifere, insecte foarte frumoase unele scot sunete frumoase, altele impunatoare prin cum vaneaza, sau inginieri fantastici de microecosisteme. Mirosul in padure e frumos. Exista chiar microorganisme misto’ in padure.

  Mai merge cineva la cules de fructe de padure? Cules ciuperci? (nu stii sa le culegi: le aduni ntr-o galeata si te duci la un localnic si-l rogi sa te ajute la sortat si faci o mancare delicioasa)

  Deci hai sa ne vedem noi de datul cu masina in alta parte, sau cu alta ocazie.

 8. foarte frumos +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!