Diverse #6

Adăugat de amatoru'
Raportează ca șters! 28

1. Biciclistul sinucigas trece pe rosu. Norocul lui ca nu s-a gasit vreunul agitat si neatent sa plece tare de la semafor.

2. Am zis ca totusi nu iese. Dar a iesit si nici n-a avut chef sa accelereze. Da, am vazut pietonul, greseala mea, eram preocupat cu injuratul.

3. Tipic soferilor de autobuze de la noi. Semnalizarea nu exista si stilul de mers e la intimidare. De data asta am fost prins la mijloc; stiam ca o sa trebuiasca sa schimbe banda dar uneori cand vad nesimtirea lor si faptul ca nu semnalizeaza pur si simplu n-am chef sa las de la mine.

4. Da-i cu spatele drept si cu tupeu!

5. Nesimtitul a blocat toata B1, avea loc sa dea cu spatele ca sa deblocheze dar de-aia nu mai poate el.

6. Direct peste linia continua si pe contrasens. 100m mai in fata este un giratoriu unde putea face stanga si putea intra pe cealalta intrare, civilizat si legal. Benzina e scumpa, deh.

10 comentarii

 1. 0:30 Prioritate pieton, dar te inteleg erai nervos 🙂

  Pentru restul:

  3) Cred ca nici nu te-a vazut ratbistul.
  5) Jur ca trebuia sa-l ia politia. Era CHIAR ACOLO.
  6) Manevra foarte brusca.

  +

 2. 3. trebuia sa il devansezi de mult… sau constructiv nu poti mai mult de 60?

 3. @florin: e o zona in care stau radare.

 4. Bagă și tu o normalizare de sunet la finalul editării.

 5. 5) Pfff….. ce nu suport genul asta de prioritate cu forta.

 6. FRAIER. Serios, la 5 ma duceam cu claxon pina in el ca sa-l oblig sa mearga inapoi. Eu asa fac, nu asa as face. Mai ales ca era si politia linga. Plus de asta am astra classic 2, ala cu claxonu cel mai tare din parcare.

 7. @Marius Buz: se presupune ca vrem sa fim civilizati. Daca altii nu pot, macar noi sa incercam.

 8. Pai noi sintem civilizati. Ca sa-i civilizezi si pe ei trebuie sa te cobori la nivelul lor si le arati ce/ca au gresit. O data, de 2 ori, de cite ori trebuie. Altfel fac mereu timpenii pe principiul „las’ca nu intra ala in mine”. Nu, nu intru in el, dar nici sa avanseze nu va mai putea. Singura varianta va fi mersul in spate sau, daca nu mai poate de altii deja prezenti, dreapta. Azi asa, miine asa, vom fi cu totii civilizati.

 9. Sa puna niste tepi pe drum care sa actioneze atunci cand o masina merge pe interzis, ca in ultima faza ar fi tare distractiv sa-i vezi fara anvelope 😛

 10. la 5 nu avea voie sa faca stanga, senbul te obliga la dreapta.. asa stiu eu, nu-s sigur

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!