It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

4 comentarii

 1. Acolo la ultima faza eu zic ca cel cu WW a fost de vina, adica omu a gresit banda si voia pe banda aia…si cel cu WW nu il lasa nici in fata lui sa se bage da nici in spatele lui….dar tare mi ca defapt ei sau certat mai devreme de faza asta.

  • @Sanchy … ambele benzi merg inainte 🙂 Nu s-a certat nimeni inainte, am apasat eu tarziu butonul si doar de acolo s-a salvat. Cativa metrii mai in spate de pe B1 se poate intra intr-o parcare. Bizonul (aka Cretinoidus) din Opel n-avea chef sa incetineasca (ca timpul Cretinoidus-ilor e, evident, pretios) asa ca a tras de volan (fara semnalizare) sa treaca pe B2. Evident, pe B2 erau si alte masini, printre care si cel cu VW. Care, in momentul ala, n-avea chef sa franeze pentru Cretinoidus Opelus!
   Si, evident, cretinoidul s-a simtit ofensat! Si a inceput sa faca ce vezi mai departe in clip: sa injure, sa forteze, sa-si etaleze muchiuletii … cam ce poate sa faca orice imbecil, care fiind imbecil, nu realizeaza ca e imbecil! 🙂
   PS. Nu intamplator, dupa ce iesi din vama, sansele sa intalnesti d’astia cam dispar … logica spune ca ala e reprezentativ pentru natiunea noastra … iar faptele, 2000 morti/an + aproape 30000 ratiti/an, arata ca logica nu se inseala! Si, ca asta meritam?

  • A fortat cumva si intrarea pe banda? asa pare din video, cel mai probabil (daca asa s-a intamplat) de-asta nici nu l-a lasat cel cu VW sa intre pe banda. Nu putem decat sa speram ca cel cu VW i-a bagat mintile in cap dupa ce a oprit :))

 2. Clar ala cu VW-ul era devina…pai cum curul meu merge el asa linistit pe soseaua idiotului cu opelul (ca parca opel pare).
  Clar s-a incadrat gresit…clar este vina VW-ului ca idiotul din TM a reusit sa se incadreze gresit.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!