It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

7 comentarii

 1. Esti constient ca la ultima faza esti pe trotuar in zona in care ai indicatoare si marcaje de parcare paralela cu bordura langa ea pe carosabil?

  • Asta nu inseamna ca nu am voie sa parchez pe trotuar, atata timp cat nu parchez nici pe pista de biciclete si las si 1 m jumate liber pentru pietoni (de fapt sunt vreo 3-4)

  • Ba exact aia inseamna… dar nu intelege ca am o problema ca ai parcat pe trotuar, am cu circulatul pe trotuar pana la locul de parcare. Una e sa urci pe trotuar direct in locul de parcare, alta e sa urci pe trotuar sa incepi sa cauti loc de parcare.

   Si am asta doar din cauza ca era sa fiu omorat de unu’ care parca ca tine si se pare ca eu eram cantitate neglijabila in calea lui.

  • Iti dai seama ca daca merg pe trotuar sa caut loc de parcare nu merg cu 50 la ora, ma misc ca melcu

  • Si ala de m-o descaltat cu bara fata mergea cu foarte incet… nici nu l-am auzit si pe el il durea pe bancheta din spate de mine. 🙂

 2. Motanul Motorizat

  Cum stă pietonul pe carosabil așa stai și tu pe trotuar :)) bine că nu ai dat peste un tir parcat pe trotuar…
  Nu am înțeles bine ce ai făcut când ai luat-o prin parcarea aia și după ai fentat coloana 😛 chiar asta s-a întâmplat, sau a fost alteva?
  A…și încă o chestie…nu există pistă de biciclete pe trotuar..chestiile alea lipite pe jos sunt cam ilegale. Au fost publicate la un moment dat niște articole, care explicau cum stă treaba cu aceste piste pe trotuar.

  • Asa mi s-a parut si mie, ca fenteaza coloana. Legal nu ai gresit, moral esti cam marlan
   La ultima faza, asa cum zice si RebounD11, parcatul e ok, mersul nu prea 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!