It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Diverse din trafic [3]

Adăugat de PeRuZzI
Raportează ca șters! 27

Diverse din trafic.
Unde lipseste sunetul sunt cateva cuvinte de dulce.

P.S. Obiectele sunt mai aproape decat par.

9 comentarii

 1. Rasul celui de la final – de nepretuit
  Pentru toate celelalte exista MasterCard :)))

 2. Ti-am dat cu plus … dar la faza de la 2:05, in loc sa te uiti doar dupa politistii din mijlocul drumului, uita-te si in fata sa nu fii nevoit sa eviti in halu’ ala.

  Nu stiu al cui e rasu’ de la final… dar ori ii mariti doza de „medicamente” ori nu ii mai dati nimic, ca asa intre cam scartaie 😀

 3. RebounD11 la faza de la 2:05 nu i-am vazut stopurile tipului din fata mea. L-am vazut pe cel din fata lui. Si asa e ma uitam la politist :).

 4. Ati vizitat Castelul Cantacuzino? :mrgreen:

 5. Oricum, daca facem abstractie de momentul de pauza a mintii si de belit ochii la organ, te-ai descurcat bine dupa aia, la 2:05

 6. DonDraperJR

  Ti-a dat Andra raspunsul la intrebarea ta cu motociclistii 🙂

 7. fetesti7504

  „masinuta” de care se rade la urma nu o doresc la nimeni … este un mijloc de locomotie pentru persoane cu handicap locomotor, care nu se pot deplasa decat cu carje, scaun cu rotile sau cu o asa „masinuta” .

 8. @mihaela nu. Acolo aveam cazarea jos in Zamora. Aproape in fiecare sfarsit de saptamana merg in Busteni dar n-am vizitat niciodata Castelul.

  @fetesti7504 se radea de masinuta ca e comica. NU a zis nimeni nimic de cei care merg cu ea. Doamne Fereste.

 9. @Kor ideea e ca puteam frana puternic si ma opream pana in el, dar aveam coloana in spate ( ce buna o fi o camera si pe spate). Masina care era in spatele meu cand am evitat eu pe dreapta ea deja ajunsese aproape de locurile din spate la mine. Daca franam violent se proptea sigur in mine.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!