It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Diverse din trafic [7]

Adăugat de PeRuZzI
Raportează ca șters! 22

ATENTIE! POATE CONTINE URME DE CARNE!
Diverse din trafic 7

P.S. Obiectele sunt mai aproape decat par. 1080p

6 comentarii

 1. Pe porțiunea aia de pe DN1 de la minutul 2:00 se-ntâmplă mereu ceva

  fascinant!

 2. mariusikk

  @PeRuZzi cateva obiectii:

  la 0:40, e drept ca tu ai oprit si normal ar fi fost sa opreasca si cel cu Passat-ul pentru ca putea fi un pericol din moment ce ai oprit, insa sa fim seriosi, femeia pune piciorul pe trecere de-abia cand cel cu Passat-ul deja e trecut putin de trecere sau sa zicem ca se afla in dreptul trecerii de pietoni

  la 3:55 claxonezi aiurea in tramvai, poate cel cu skoda verde mergea pe b2 pentru ca stia ca trebuie sa faca undeva stanga dar poate ca nu stia unde, se vede si dupa cum tinea frana calcata ca era putin dezorientat. Totusi putin respect in trafic nu strica si rabdare, calmitate. Cred ca tuturor ni s-a intamplat sa ne aflam pe sectoare de drum pe care nu le cunoastem si poate nu toti au sau folosesc gps-uri.

 3. @mariusikk la 0:40 iti dau dreptate, insa la 3:55 nu pot sa fiu de acord cu tine, uita-te de cand merge pe b2, cel cu suv-ul o depaseste pe b1 si uita-te cate indicatoare are. Daca-si semnaliza intentia nu avea nimeni nimic cu ea.

  https://www.youtube.com/watch?v=nyC0z7qQYZU

 4. mariusikk

  @PeRuZzi aici desi ai dreptate in fond totusi e discutabil. Am sa iti spun si de ce. Mi s-a intamplat si mie de multe ori sa fiu nevoit sa virez la stanga si sa nu stiu unde si de obicei pun ori semnal stanga si merg mai incet pe b2 sau b3 dupa caz ori merg pe avarii. Dar crede-ma exista in Romania o lipsa crasa de respect pentru ca nu ai idee cate claxoane imi luam si eu si pe deasupra si injuraturi.
  Nu sunt multi care inteleg ca daca e cineva pe b2 cu semnal stanga pus sau care e pe avarii nu merge asa de dragul de a folosi b2.

 5. @mariusikk: Nu stiu de ce tot insisti atat cand stii ca n-ai dreptate. Si ai zis-o si tu: „daca e cineva pe b2 cu semnal stanga pus”.

  Respectivul sofer nu avea nici un semnal pus. Daca avea vreun semnal, iti dai seama ca nu-l „certa” autorul ca vrea sa schimbe directia, dar atata timp cat nu arati altora ce vrei sa faci, normal ca o sa fii mustrat.

  Si parca trebuia semnal cu 100m inaintea schimbarii directiei de mers in afara localitatilor. Iar respectivul a dat de volan in acelasi timp cu semnalizarea.

  La si 47 secunde incepe sa franeze, abia la si 53 ii da claxon, fapt pentru care soferul nu schiteaza nimic in plus, si abia la si 57 secunde da semnal si schimba banda concomitent.

  Ce zici tu in ultimul post e adevarat in general, dar nu-i cazul aici.

 6. mariusikk

  @georgyc ce nu intelegi aici e ca eu nu ma refer la autor .

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!