It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

4 comentarii

 1. @ferrarytm 1:33 si 1:40 Poate nu-i face ceva contact in bord ca nu-i merge nici semnalizarea stanga si nici dreapta (joke). Insa becurile sunt bune … verificate cu avariile 😀
  +
  P.S. Cum e sa circuli cand pe stanga (UK), cand pe dreapta (RO)? 🙂

  • Primele 3 luni (oct 2014-Dec2014) de Uk au fost un pic cam dificile, era sa merg chiar si pe contrases cand plecam de la semafor, dar incetul cu incetul am intrat in ritm, revenirea in Ro a fost de rasul curcilor, stateam la semafor si cand sa bag in treapta 1 am cautat schimbatorul prin portiera, bineinteles ca au ras toti din masina, dupa care un an de condus in UK si revenind in Ro se pare ca nu am mai avut aceleasi probleme, adica totul sa desfasurat normal.

  • @GeluCJ-Astora care nu semnalizeaza schimbarile de benzi si de directie,nu le face ceva contact in cap.Adica nu obisnuiesc sa faca asta.Plus ca la scula pe care o conduce,un bloc de semnalizare(care s-ar uza mai repede daca ar fi folosit de fiecare data cand trebuie)costa cel putin cam cat 4 cauciucuri de iarna,un acumulator de masina,toate noi si vreo 5-6 plinuri de benzina.Pe putin.

 2. ungadrian

  am vrut sa zic, defapt am zis:ce „beep-ul” meu cauta pe contrasens?! 🙂 +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!