It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Diverse din trafic + dupa accident

Adăugat de IStrafic
Raportează ca șters! 11

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Diverse „nimicuri” din trafic:

 1. Căruțaș care tracteaza o persoană în scaun cu rotile (nici măcar mai aproape de marginea drumului).
 2. Un accident undeva prin Ungaria.
 3. Întoarcere de taximetrist în mijlocul intersecției.
 4. O șoferiță nu acordă prioritate tramvaiului (aproape accident).
 5. Distrugeri făcute de furtună în Iași (asfalt rupt, capace de canal ridicate de apă, moloz și bucăți de cărămizi aduse pe carosabil).
 6. Depășire periculoasă.
 7. După accident la rond Carrefour Era Iași (doua mașini implicate – una era în spatele SMURD-ului și cred că erau cel puțin doua victime, una în stare mai gravă).

5 comentarii

 1. Intoarcerea este permisa, cu semnalizare si asigurarae prealabila, in intersectiile unde este reglementata circulatia (cu semafor sau indicatoare rutiere).

  • Prima oara cand aud ca poti intoarce intr-o intersectie… Nu te contrazic, dar sincer, mi se pare o manevra periculoasa de executat intr-o intersectie. Trebuie sa ai ochii in 4 parti…

  • Intoarcerea este permisa in intersectiile dirijate daca aceasta este posibila dintr-o singura manevra, nu perturba traficul in zona, daca marcajele o permit, si daca nu exista alte marcaje sau semne (gen treceri de pietoni, etc) care sa presupuna interzicerea unei astfel de manevre. Deci taximetristul ala care intoarce la mai putin de 25 de metri de trecerea de pietoni (intoarcerea e interzisa unde e itnerzisa si oprirea) poate sa se duca sa se impuste linistit. Sa zicem ca e omeneste scuzabila manevra daca nu e trafic, nu sint pietoni acolo si nu pune in pericol sau incurca pe nimeni. Dar nu era cazul.

   In ultima vreme vad o droaie de mari meseriasi intorcind in RuIasiAh pe bulevarde cu 2-3 benzi pe sens unde gasesc linia dubla continua intrerupta pentru a permite virajele la stinga de pe un sens sau altul, adica in intersectii nedirijate si in locuri in care perturba sau pun in pericol alti participanti la trafic. Tot omusteanul are impresia ca daca linia s-a intrerupt atunci gata, e permisa orice manevra viseaza ei. Desigur, de vina sint si autoritatile care au desemnat persoane fara permis de conducere sa proiecteze marcajele.

 2. robwin_75

  In toata tara sistemul de canalizare este la pamant , asa ca de ce sa ne miram ?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!