It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Diverse

Adăugat de ingfrancisc
Raportează ca șters! 53

Atentie! Contine limbaj licentios!

5 comentarii

 1. radumanea1

  Ultima faza spune totul despre capacitatea intelectuala a anumitor conducatori auto.

 2. 0:30 – nu esti cumva obligat sa il lasi sa elibereze intersectia?

  • oricum il lasam, eu ma refeream la ce-l invata instructorul, in privinta asigurarii. Nu a intors o clipa capul spre stanga …
   Dar, ca sa fiu in ton cu tine, chestia cu „obligat sa-i lasi sa elibereze intersectia” in Timisoara (la BNR, acolo sau 50m mai in fata la int. cu Loga) e culmea ciobanismului cimisorean! Nu, ei nu trebuie sa o blocheze, nu invers 🙂 In nici una din intersectiile mai sus mentionate, mai ales la BNR, intersectia nu se blocheaza singura … sunt niste jeguri care desi vad ca n-au unde sa se mai duca inainteaza ca vitele … le pica organu’ daca mai stau 30 secunde un verde!

  • La faza la care ma refer eu ala statea de ceva vreme la semafor. Temporizarea acolo e facuta cu picioarele. Ai verde ca sa ajungi la un rosu si sa stai. Tu cand vii dinspre Conti ai oarecum unda verde in zona si vii lansat. Dar faptul ca el statea in coloana la rosu nu insemana ca a blocat intersectia.

   In plus e cu scoala. Daca avea un pic de experienta mergea mai la stanga de la semafor ca sa nu exist dubii ca sta la rosu si nu a intrat in intersectia blocata.

 3. andrei_bv

  Ultima e maxima!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!