Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Mic poc + diversi(e) + bonus

Adăugat de ingfrancisc
Raportează ca șters! 172

ATENTIE! Contine (din pacate) limbaj licentios!

11 comentarii

 1. ingfrancisc

  sunetul e putin decalat, sorry.

 2. Nu zi: „zero la mine” daca la el sunt semnificative. Loviturile in spate sunt aproape intotdeauna absorbite de elementele mai putin vizibile: portbagaj, hayon, cuva rotii de rezerva, etc. si se pot propaga, deloc surprinzator, daca ai pus frana, chiar si in fata sau in lateral. Ai grija!

 3. ingfrancisc

  la mine e sigur zero, am verificat, nu mi-a atins deloc masina, s-a oprit in carlig. Nici la el nu e grav, un colt de fier i-a iesit putin printr-un tampon de cauciuc (pejo 206), grila putin sarita in partea stanga. Nu a fost viteza, se mergea in coloana cu ~ 10 km/h.

 4. privernezu

  sunetul e „decalat” , se aude doar pe stanga :)) am dat reply sa vad video cu sunet pt ca eram cu casca dreapta in ureche

 5. ce lunga o ai… prea se uita la eia pisi-le 😀

 6. Deci, la prima faza nu asa se procedeaza 🙂
  Trebuia sa nu mai pleci de pe loc, sa pui avariile, cobori din masina, tragi o tura in jurul ei, te uiti, suni la 112, astepti sa vina politia. Nu trebuie sa-ti pese ca blochezi traficul, ii dai dracului pe ceilalti, tu ai probleme serioase. Acuma SPER ca nu ma luati in serios, dar chiar sunt multe specimene care respecta „procedura” descrisa mai sus.

 7. ingfrancisc

  @privernezu, camera (ok de altfel) e chinezeasca, aude doar cu o ureche, sa iasa mai ieftin 🙂

 8. Dragonfly

  – pt replica vis a vis de scuterist, total deplasata.

 9. ingfrancisc

  @Dragonfly, m-am pus in locul parintilor fetelor de pe trecerea de pietoni – eu fiind tata de fata care se intoarce singura (pe jos) de la scoala cam asta ii urez unui imbecil de teapa aluia cu scuterul!
  … sau hai sa nu fiu rau, nu un camion, da’ macar o gura de canal absenta tot merita.

 10. Dragonfly

  Vizibilitatea unui mobrist este de cel putin 100 de ori mai mare decat a unui conducator auto si mult mai concentrat la situatiile din trafic. Accidentele mobra vs pieton sunt foarte rare. Dar unul cu o nemteasca de 2 tone, fumat sau beat e un pericol real

 11. ingfrancisc

  @Dragonfly, adica el vede de 100 de ori mai departe decat restul lumii? … 🙂
  Lasand gluma la o parte, din clip se pare ca individul are vizibilitatea de 100 de ori mai redusa decat a celor cu nemtoaice de 2 tone. E UNICUL care nu vede nici macar trecere d’apai fetele aflate in mijlocul soselei!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.