DN1, Valea Prahovei: Fii Prost!

Adăugat de orlando.matei
Raportează ca șters! 112

Seria 5 cu numar de inmatriculare „Fii Dur”, DN1 Valea Prahovei 25 feb 2017.
Pe idiotul asta chiar nu-l opreste politia? Macar pentru numarul ala de „smecher”. #fiiprost

Ce mai caută lumea:
 • trafic dn 1

11 comentarii

 1. Asta nu e prostie,e INCONSTIENTA! omul e dobitoc ,clar!

 2. Sofer De Prahova

  Asa sunt astia care se intorc de afara: vin cu tupeu, si cu multe b@5ini in cap.

 3. 0:50 Poate ar trebui sa-si schimbe nr. ala de inmatriculare cu unul aproape la fel de scurt, dar care-l defineste mai bine.
  +

 4. de ce nu i-a zis nimeni ca putea ajunge mult mai repede jos, rupea un pic parapetul si in cateva secunde era jos;))

 5. Din păcate legea are scăpări mari pentru situații de genul. Iar în caz de accident, sunt șanse mari ca un incult din ăsta să scape cel mai ieftin dintre cei implicați. De atâta vreme mă întreb, nu se poate face ceva? Uite, o să pun și eu imediat o fază cu un alt retard. Vreau o soluție pentru genul ăsta de ”șoferi”. Partea și mai proastă e că în caz de accident, fie el grav sau doar cu tablă îndoită, sancțunile sunt FOARTE FOARTE MICI!
  Deci, mai exact, ce mi-aș dori:
  1 – în baza unei filmări de genul, pus pe tușă măcar 6 luni / 1 an. Da, măcar atât, pentru că reprezintă un pericol iminent (sănătate/viață) pentru ceilalți participanți la trafic cât și pentru bunurile (autoturismele) acestora (CHIAR DACĂ NU ESTE CONTACT ÎNTRE MAȘINI).
  2 – în caz de accident, fie el grav sau doar cu pagube materiale majore, produs din neglijență sau teribilism, tras pe tușă de la 1 an în sus, în funcție de gravitatea faptei.
  Iar legat de CONTACTUL ÎNTRE MAȘINI, e una dintre cele mai mari tâmpenii. Adică, eu merg normal și vine un bou din ăsta care mă scoate de pe drum, mă înfig sau mă răstorn și rămân și cu un morman de fiare și poate și cu schele, ori, mă duc, de tot. Uite aici exemplu clar, cu mențiunea că un mic contact a existat totuși în cazul de față, dar putea fi mult, mult mai grav. https://www.trafictube.ro/diverse-trafic-episodul-3-accident-petelea/

 6. El este PROST …

 7. conduc de ceva timp in Romania , nu am masini slabe dar nicodata nam depasit pe linia continua, recunosc ca nu merg cu 90 dar asa ceva….
  ce am observat in RO , nu sa sta la rosu pe stop aproape nimeni nu opreste , sens giratoriu nam inteles nico data cum sa merge la voi, semnalizare nu prea sa dau linia de tramvai si depesire colonei e sport national:) si ce ma deranjeaza cel mai mult bautura la volan….am multi prieteni merg la club beau si dupa aia merg cu masina acasa….
  Unde a depesit baiatu asta cu m5 ie chiar o prostie mare…

  • @Doomsnoopy +1 🙂 , faptul ca ai o masina care poate duce mai mult, nu inseamna ca trebuie sa-l depasesti pe altul pe linia continua.

 8. Avand in vedere decizia nr. 4 / 2017 a ICCJ, care spune clar sa agentul constatator poate aplica sanctiuni pentru depasirea vitezei folosind datele transmite prin radio de catre colegii lui, nu s-ar putea reglementa in Codul Rutier posibilitatea aplicarii sanctiunilor in baza unei filmari video needitata (brut)?

  Care ar fi potentialele probleme? Sa fie falsificat materialul video? Mult de munca, usor de demonstrat, plus ca aia e fapta penala, cu multi ani de bulau, nu prea se merita pentru o amenda de circulatie.

  Dar deh, e grea legiferarea pentru politicieni cand nu e in scopul lor…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!