DN76 sau Drumul Nimanui 76 face victime pe banda rulanta

Adăugat de DVSplay
Raportează ca șters! 46

Dupa ce m-am ales cu geanta indoita + cauciuc bun de aruncat la gunoi am decis sa filmez cum se circula pe DN76. Am incercat sa ma adresez celor de la SECȚIILE DE DRUMURI NAȚIONALE, unui echipaj de politie aflat in zona insa toate raspunsurile m-au indrumat catre CCCF Timisoara, firma care administreaza acest drum.
Bineinteles aceasta firma este de negasit, sediul de pe strada Ciheiului fiind gol.

Ce mai caută lumea:
 • drumul 76

12 comentarii

 1. ionescu liviu

  Deci după ce ai luat groapa ai filmat ca să descoperi cu stupoare că alţii ştiu să o ocolească? Geanta era de voiaj?

 2. nu ca as fi de acord cu genul asta de filmulet pus aici, dar am dat + pentru ca asa ma simt si eu cand vad drumurile astea.
  @ ionescu noaptea nu poti sa ocolesti groapa asta, mai ales ca vine dupa cateva sute de metri de mers pe asfalt curat, turnat recent din cate se vede.

 3. Drumul este facut de anul trecut, din Decembrie. Ocoleste cine stie de groapa insa din cate vezi sunt si care isi avariaza masina din cauza ei. Am colectie de clipuri cu masini avariate pe acest drum ..

 4. Daca s-ar respecta limita de viteza… sunt indicatoare: drum in lucru, deci 30 sau 40 limita de viteza, cine nu respecta o musca.

 5. Romania , te iubesc si prostii platesc !!! DNA-ul nu doooaaarmeeee !!!

 6. verdenpom, am mentionat ca nu sunt limitatoare! Asta am cerut .. sa fie puse indicatoarele. Limita este 70/h acum.

 7. furia rosie turbo

  Trebuie sa punem avocatii la munca,sa-i dea in judecata,nu poti sa trimiti reclamantul la constructor,e bataie de joc,joaca leapsa cu noi ca sa scape stiind ca nu mergem pana la capat.Asta este ne meritam soarta(groapa).

 8. NIghtWishMaster

  Geanta era cu manere sau torti?

 9. Oricum degeaba va judecati cu firma de drumuri, patronul e la puscarie daca nu ma insel 😀 .

 10. voi cu „geanta” atat va duce capul nu am ce sa mai zic. Ma bucur oricum ca la 24 ore dupa postarea clipului, dupa ce m-am luat de drumari si „l-am luat de urechi” pe seful lor si dupa ce am facut presiune in media au astupat gropile 🙂

 11. @DVSplay Si asta e pana la urma un rezultat pozitiv. Sa speram ca o sa si tina reparatiile 🙂

 12. @GeluCJ – Nu vor tine, lipseste „temelia” drumului. Nu au turnat beton. Pus pietris, nivelat cu dindilaul, pus un strat de asfalt de baza (care defapt a devenit cel de uzura) si stratul de asfalt de uzura nu exista 😀 . Fara consolidare serioasa nu vor face fata 5 cm de asfalt.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.