Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

„Doamna” si vagabondul

Adăugat de Ruhestand
Raportează ca șters! 76

A! Contine limbaj licentios!

Imi tot gesticula ca dupa mintea ei eu ar fi trebuit sa fac stanga. Sper ca data viitoare se uita la marcaje si nu la aia din fata ei care merg aiurea (a se vedea Dusterul care merge drept si dupa care se ia si „doamna”).

8 comentarii

 1. Andrei Ciocan

  Plus. Mulți habar n-au de marcaje acolo sau în alte locuri echivalente, nu te mai enerva de pomană !

 2. Cristy SB

  Cred ca ar trebui sa-ti faci testul psihologic. Nu cred ca-l mai treci 🙂

 3. Asa e si la Pacii.

 4. Ruhestand La 0:33 a vrut sa arate cum stie sa circule cu marcajele intre roti?
  +

  • GeluCJ cativa metri am mers putin mai incet pentru ca ma uitam in oglinda sa vad ce spune/gesticuleaza…s-a gandit sa-mi raspunda la „sicana”

  • Ruhestand „Raspunsurile” astea (figurat vorbind) iti pot arata destul de repede si simplu cu cine ai de-a face. Daca s-ar limita numai la niste gesturi / vorbe / injuraturi ai spune ca e vorba doar de un/o prost/proasta si asta e, ii lasi in pace.
   Insa pentru unii soferi sau chiar unele soferite (!) nu e de ajuns. Mai trebuie adaugata si-o razbunare de genul: „Sa-i fac si io lu’ ala ce mi-o facut el mie!” fara niciun motiv real, iar asta depaseste deja obisnuita prostie omeneasca.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.