Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

„Doamna”, trecerea si parcarea

Adăugat de Huffy
Raportează ca șters! 71

„Nu stau o ora, stai linistit”. Are importanta cat sta? Oare, opritul inainte de trecere este o boala fara leac? Cei care fac asa ceva, de ce nu opresc dupa trecere, daca tot este lenea atat de mare incat nu pot face cativa metri pe jos?
Va spun eu. Leac exista, dar „farmacistul” cu chipiu nu are chef de scris „reteta” 🙁

Asemenea stil de parcare, combinat cu pietonii care se arunca pe „zidul alb” fara sa se asigure si cu putina neatentie din partea unui sofer = reteta perfecta pentru dezastru.

Localizare:

7 comentarii

 1. Bine că nu ești politician că să vezi opinia publică cum te crucifica pentru că i-ai atras atenția.

 2. robwin_75

  E blonda ( doar vopsita ) !!!

 3. Dar ce spunea la final ?

 4. @Huffy Ironia sortii face ca dupa ce „parcheaza” acolo, sa mai incerce si-o traversare prin fata unei masini care ajunge la trecerea pentru pietoni avand obturata vizibilitatea in dreapta asupra acesteia.
  Mai rau, n-a inteles nimic din toata intamplarea asta cu toate ca are permis de conducere 🙁
  +
  P.S. Poate e de vina denumirea strazii 😆

 5. Nu-i apar si nu-i scuz pe politisti dar nici nu sar in sus daca-i vad ca sunt indiferenti.
  Politistii nu au norma si nici procent din amenzi.
  Ce l-ar face pe un politist care vede o asemenea parcare sa opreasca si sa dea amenda daca asta nu-l ajuta cu nimic profesional?
  Tendinta fiecaruia e sa lucreze cat mai putin daca poate. Nu e ca si cum: ba ma vad sefii ca am dat n-spe amenzi zi de zi iar acuma o sa fiu laudat si promovat.
  Asa ca pana cand o sa primeasca procent din amenda data si nu o sa fie direct interesat, eu nu ma astept sa fie prea zelosi/activi in a se autosesiza.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.