Doar fraierii stau la rand

Adăugat de A7
Raportează ca șters! 26

13 comentarii

 1. Asta pana vin inspectorii Trafictube si o sa-ti zica ca parca prea prea stai in dreapta, ca totusi e destul loc, ca si ce daca sunt marcaje, e administratorul de vina … ba nu tot tu esti de vina ca ai masina si mergi pe acolo :)) Ii las pe inspectori sa continue.
  Video + Rabdare +

 2. Teoretic asa este, banda pentru biciclete si trebuie respectata ca atare dar,practic, este bataie de joc. Probabil este facuta ca sa fie la numar de km, dealtfel ca peste tot in Romania.

  • Momentan nu stii ce este. Nu poti spune ca este pista de biciclete dar nici banda de circulatie atata timp cat marcajele sunt ambigue, dar ma rog nu e treaba mea.
   Voi astia bucuresteni, ati trimis vreun mail politiei in legatura cu acea banda? Nu. Merge si asa…

  • Bucuresteni ? Pare prin Sibiu 🙂

  • verdenpom: actiunea e la Sibiu 😉

  • S-a păcălit și el acum, ce vrei 😁
   Așa ceva se petrece numai la ‘mitici’, cum ne zic ei și noi murim de draci 😂

 3. Vesnica problema pe ambele sensuri in acea zona 🙁

 4. Nu inteleg modelul acesta de piste de biciclisti, este un design foarte neinspirat, eu o vad doar ca o indicatie pe unde ar trebui sa se incadreze biciclistii, iar atata timp cat ei sunt prezenti, soferii sa-i lasa sa circule. Dar atata timp cat linia este discountinua, nu vad nicio problema in a circula pe ea.

  • Exact la asta ma gandeam si eu, dar din video pare a fi foarte ingust spatiul pentru inca o banda.

  • @alexbnc: la Timisoara avem benzi asa de inguste 🙂 (similar, exagerez, dar am dificultate sa incap pe unele cu masina de 2m latime cu tot cu oglinzi).

   @rasta4ian: Acolo problema e ca indicatorul de obligatoiu biciclete e amboulea pus, pista de biciclete e delimitata cu rosu si marcajul care o separa de banda de circulatie e marcaj care separa benzile nu carosabilul. Acestea fiind spuse, exista cazuri de piste mai grave, care oricat le-ai marca de corect tot e degeaba. Aici, se poate imbunatatii si repara daca se vrea.

  • RebounD11, pista aia a fost facuta ca sa dea bine pe hartie la numarul de km alocati pistelor pentru biciclete, atat acolo cat si in alte parti. Initial erau doua benzi si se puteau pastra doua benzi, dara „muscau” jumatate de metru din separatorul de sensuri de pe mijlocul drumului. Se poate, dar nu se vrea. https://goo.gl/maps/XuHxTCPtrJihWHvc8

 5. Ăștia de la Sibiu sunt cei mai Civilizați in trafic

 6. Asta se intampla intr-o tara unde nu exista politie rutiera. Exista unii politisti doar cu numele care nu fac altceva decat sa astepte finalul lunii pentru a le intra salariul pe card.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!