Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Doar o pizma sa-ti arat #2

Adăugat de pizma_n22
Raportează ca șters! 23

PÍZMĂ, pizme, s. f. (Pop.) Ciudă, necaz, nemulțumire; p. ext. ură, dușmănie; (sens curent) invidie. ◊ Loc. prep. În pizma (cuiva) = cu intenția de a supăra pe cineva; în necazul, în pofida cuiva. ◊ Expr. (Rar) A se pune în pizmă cu cineva = a ajunge la ceartă cu cineva. – Din sl. pizma.

Contine limbaj vulgar.
Descrierea in videoclip.

Link-ul cu evenimentul de la ultimele doua faze: http://alba24.ro/foto-accident-rutier-la-iesirea-din-teius-spre-aiud-doi-tineri-si-un-copil-de-trei-luni-raniti-in-urma-unui-impact-intre-un-tir-si-un-autoturism-425134.html

5 comentarii

 1. Doar o parere: multe prea scurte/rapide fazele. Nu-i bine nici lungi, dar prea treceai repede de la una la alta de nu apucam sa citesc si sa ma dumiresc ce vrei sa zici, ca ai si schimbat.

  Si la 1:22 – si eu am o benzinarie pe care o folosesc de cateva ori pe an, cand trec prin Huedin, care are tot linie continua in ambele parti cat vezi cu ochii. Mi se pare o prostie foarte mare sa nu facilitezi intrarea/iesirea in benzinarii prin trasarea unei benzi discontinue amarate, mai ales ca altceva dpdv al infrastructurii nu prea avem in Romania.

 2. pizma_n22

  Am inteles,nici o problema,sunt abia la al 3-lea video postat si orice sugestie e bine venita,merg inainte si invat sa fac editari mai bune,sa las mai mult fazele si scrisul mai mult.Merci.

 3. @pizma_n22 Doua viraje la stanga peste linia continua: 18 puncte-amenda si 12 puncte de penalizare … daca te vede Politia. Cam scump 😀
  +

  • pizma_n22

   Asa e ai dreptate,eu sunt de moda veche,nu prea am citit cum sta treaba cu punctele de penalizare si amenda,stiu doar ca nu trebuie sa calc linia continua,pe viitor o sa intorc mai incolo pe linie discontinua si ma intorc la benzinarie,mai ales ca s-a marit punctul de amenda.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.