Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

Doi bicicliști

Adăugat de magnnum_carcam
Raportează ca șters! 61

Atenție, limbaj licențios!
Și apoi ne mirăm de ce urăște lumea bicicliștii?

9 comentarii

 1. „Și apoi ne mirăm de ce urăște lumea bicicliștii?”.

  Daca vezi doi soferi nesimtiti, urasti soferii? Sau cine e „lumea” asta care uraste biciclistii?

 2. Nu urâm bicicliștii, nu urâm motoriștii, nu urâm automobiliștii, nu urâm pietonii, nu urâm nicio altă categorie de participant la trafic!
  Urâm proștii! Proștii în cap! …care, după ce că sunt proști, (își) mai și „claxonează” inepțiile. Să știe lumea – nu doar familia – cât sunt de proști.
  Urâm proștii care nu citesc!
  Urâm proștii care nu înțeleg ceea ce citesc și sunt prea mândri (tot de proști) ca să ceară ajutorul în a înțelege regulile, legile,…!
  Urâm proștii care nu respectă aceste reguli!
  Urâm proștii care nu-i respectă pe ceilalți participanți la trafic!
  Aceștia sunt proștii…proști. Pentru că mai există și proștii mai…”răsăriți”, adică aceia care citesc, care înțeleg ceea ce citesc dar nu vrea „mușchiu’ ” lor să-i respecte pe ceilalți. Satisfacția lor este să-i „facă” pe fraieri. Dar ăștia sunt puțini. Periculoși cu adevărat rămân tot proștii proști.
  Domnule, îmi permit un sfat: nu mai intra în polemici cu proștii! Nu vor înțelege ceea ce le transmiți și nici nu vor accepta altă opinie! În plus, au mintea odihnită și experiență…încă de la naștere.
  Cunosc sentimentul de frustrare și de „urcare a sângelui la cap” când vezi (sau auzi) prostu’ lătrând…prostii dar, ignorându-l, eviți atacul cerebral.
  Scuze pentru lungul comentariu!
  Drumuri bune și cu proști cât mai puțini! …că deloc nu se poate. 😀

  • alexd3rek

   Eu urasc doar politistii ca nu-s in stare sa-si faca treaba si sa pedepseasca toate categoriile de prosti de mai sus.

 3. Cătălin Tănase

  Data viitoare zi-i mai simplu că el nu e pieton dacă nu se dă jos de pe bicicletă, deci nu are prioritate 🙂

 4. Sa vad și eu cum reușiți sa faceți un prost sa înțeleaga. O sa și va zică. Bai pana acuma am fost prost dar a venit o raza asupra mea și m-am deșteptat. De obicei lămurirea e fără rezultat. Prostul rămâne prost.

 5. Asta e un aspect la care nea’ primaru nostru din Cluj nu se gandeste cand recomanda mersul cu bicicleta, trotineta, etc. , cine nu da pe la scoala de soferi nu are de unde sa cunoasca legislatie rutiera asa ca fiecare circula cum vrea.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.