Doi zevzeci

Adăugat de Soimul
Raportează ca șters! 120

2 intr-un minut

Ce mai caută lumea:
 • zevzeci

11 comentarii

 1. La a doua faza,ala avea cedeaza si aditionalul sub? Sau doar cedeaza? Mai sunt cazuri si in Cluj pe unele stradute cu Prioritate + aditional (exact ca la tine)pus pt autobuze(mai ales),dar aia care nu-s din cj si vin din cealalta parte si vad doar cedeaza,multi acorda prioritate „stanga-dreapta”si intra in intersectia ca prostii , de multe ori era sa o patesc cu ei. Nu inteleg de ce le este greu ca sub Cedeaza sa puna si aditionalul cu „drumul cu prioritate”

 2. Inseamna ca-i bou..

 3. asta ziceam si eu..

 4. Semnalizai stanga?

 5. semnalizai stanga? buna intrebarea… am vazut o gramada care uita sa dea semnal. Acum vreo 2 ani era sa ma loveasca si pe mine unul ca uitasem sa semnalizez, dupa ce l-am evitat si injurat… imi venea sa ma dau cu capul de volan… avea dreptate.

 6. aveam si chiar daca nu aveam, el face stinga acolo deci oricum trebuie sa acorde prioritate de dreapta chiar daca as fi mers inainte. deci e o falsa problema

 7. Prosta mi se pare a fi o Lady!!:))

 8. @DON13: ti se pare, era un ametit

 9. Din ce stiu eu nu trebuie semnalizat continuarea drumului cu prioritate… Daca ma insel imi cer scuze.

  • @Dart: se semnalizeaza schimbarea directiei de mers. Nu scrie nicaieri ca daca esti pe drumul cu prioritate nu semnalizezi. Virezi, semnalizezi (exceptand virajul in curbe)

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!