It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Un ‘domn’ cu BMW!

Adăugat de nighthawk
Raportează ca șters! 35

Acest ‘domn’ pe la 55-60 de ani incepe prin a ma forta sa trec de pe B3 pe B2, el venind de pe B4 care se infunda dupa semafor. Dupa aceea incearca si trecerea pe B2, tot asa cu durere in pix.

Si apoi se plimba pe tot bulevradul de parca i-a luat ma-sa drumul doar lui. Un mare ‘domn’, ce sa mai…pacat ca numarul de inmatriculare nu-l are: BOU, era mai potrivit.

8 comentarii

 1. Vulva Mica

  Mare domn, mare caracter … 🙂

 2. commandorsteel

  Ca idee, banda 1 este cea de la trotuar…

  • Ai dreptate, doar ca acolo banda 1 e mai lata inainte de intersectie, iar dupa intersectie bucata aia se termina intr-un rand de masini parcate si o statie de autobuz, dar sunt multi bizoni care se baga pe acolo si apoi se baga in fata ta. Acum daca nu mai exista nici marcaje e jungla.
   Ca idee daca o banda e suficient de lata ca sa incapa 2 masini la limita (cum e pe DN1 o bucata), asta nu inseamna ca ai voie, legal vorbind, sa mergi in paralel pe o singura banda, deoarece risti un accident. Motivul pentru care nu s-au facut 2 benzi e tocmai asta, ca 2 masini care merg in paralel ar putea oricand sa se acroseze.

  • Ideea era ca nu e B4, ci B1 :)) Cam atat.

  • Am vazut si eu ca am scris B4. Era vorba de B1, corect.

 3. BioHazarD

  Gaseste o pozitie mai buna la camera ca partea stanga abia se vede…si in caz de vreo julitura nu prea ai ce sa arati. 🙂

 4. O sa o indrept un pic mai jos. Din pacate pe mijlocul parbrizului am o porcarie mare de plastic. Dar eu las camera tot itmpul in masina si am lipt-o cat mai sus pe parbriz, ca sa nu se vada.

 5. Se racea berbecutul la cocosul rosu :))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!