Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

Prețul inițial a fost: 799,00 lei.Prețul curent este: 699,00 lei.

Prețul inițial a fost: 799,00 lei.Prețul curent este: 699,00 lei.

Vezi detailii

SUV-ul, domnișoara și ardele … ar mama lor de benzi

Adăugat de gamaraan
Raportează ca șters! 69

8 comentarii

 1. Nu le vede, nu ii pasa, nu e prima data si nici singura magarie pe care am vazut-o facuta de respectiva masina indiferent ca la volan era o doamna/domnisoara sau un domn.

  La fel ignora si pietonii de pe trecere sau trotuar daca se intersecteaza cu traiectoria ei sau masinile care circula pe drum cand iese din parcare.

  • Exact. Figura ei si mimica ziceau totul. Era ferm convinsă că nu a greșit nimic, le explica celor din mașina ei că eu sunt cel ce a greșit, ca trebuia sa țin dreapta. Timp în care era foarte deranjată de mine ca o rugam să deschidă geamul, ținea nasul sus și se uita în cu totul alte direcții decât spre mine.

   Am văzut că nu am cu cine și am lăsat-o în plata domnului.

  • ” Timp în care era foarte deranjată de mine ca o rugam să deschidă geamul, ținea nasul sus și se uita în cu totul alte direcții decât spre mine.”
   la fel o facut si asta cand incercam sa ii spun ca ne-am atins. 🙂

  • Prea multe femei evita maxim sa interactioneze in trafic, au senzatia ca daca le vorbesti sau le mustri cu ceva, vrei de fapt sa le f*ti.
   Si-ntorc privirea, se fac ca nu inteleg ceea ce-si imagineaza ele ca ai putea vreai de la ele.
   Tot de aia nu raspund la avarii, nu multumesc si nu raspund la multumesc, pentru ca au senzatia ca se lasa prea usor „interactionate”.

 2. +
  Nu inteleg de ce, in ultima vreme, tot mai multe femei se comporta ciudat la volan. Nu sunt neaparat agresive, dar circula absolut la intamplare, ignorand total benzile, semnele si maneta de semnalizare, si pur si simplu dau buzna cu seninatate peste ceilalti. Accelereaza cand vad ca nu au unde merge in fata si trag brusc de volan in ultima clipa (si voi posta in curand un exemplu filmat). Eu nu mai inteleg nimic.

  Culmea e ca manevrele lor sunt ilogice, nu le aduc niciun castig, ba dimpotriva. Si nici nu par a realiza ce au facut. Nicio reactie. Nada. Ca si cum cei din jur pur si simplu n-ar exista.

  E tot un fel de agresivitate la volan si asta. Cine le da permise auto? Cum reusesc ele sa ia examenele? Iar daca le-au luat pe bune, cum mama ma-sii au uitat tot ce au citit si au invatat?

  Nu ca n-ar fi destui barbati care se comporta la fel, dar de la femei ma asteptam la mai multa prudenta si empatie. Daca asa inteleg ele egalitatea intre sexe, eu unul votez contra 🙂 Nu erau destui barbati agresivi pe sosele?

  Mi-ajunge ca trebuie sa ma feresc de bizoni. Acum trebuie sa iau si seama vacilor?

 3. nimic nou sub soare! un alt sofer prost si misirupist ca si multi altii (barbati &femei) . De exemplu pe aici sunt cel putin 4 care sunt de acord cu madam.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.