Alt donator de organe + accident DN1

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 41

1. Neacordare de prioritate. Aproape POC.

2. De aia nu merita multi romani autostrazi. Pentru ca circula exact ca acum 30 de ani cu carutele..

3. Depasire coloana la semafor + trecut pe rosu in mod clar intentionat, strecurandu-se printre masinile existente deja in intersectie.

4. Accident DN1. Asa e cand te mananca..

5. Barosan colorat, cu Mercedes, depaseste inteligent – a scutit aproximativ … nici macar jumatate de secunda.

6. Oprire de idiot..

7. Donatorul de organe. De ce sa astepte inca 1-2 secunde? El vrea in clipa aia. De ce sa depaseasca safe, pe dreapta? El vrea printre masini, poate poate da cu botul de asfalt si apoi striga ca nu e respectat in trafic.

8. O faza discutabila: eu eram pe banda, rotile dreapta le aveam pe marcajul dintre benzi inca in momentul in care ea a tras de volan. Daca ne atingeam, oare cine era scos vinovat fara sa vada Politia filmarea? Dar dupa ce ar fi vazut filmarea?

Ce mai caută lumea:
 • bagenea

5 comentarii

 1. madoareinpedala

  La ultima faza nu are priotitate cel de banda „mai mare”, adica Fiatul? Cred ca militianul considera ca ati schimbat banda in acelasi timp si trebuia sa ii dai prioritate.

 2. Pe un drum public prevazut cu minimum trei benzi pe sens, cand conducatorii a doua autovehicule circula in aceeasi directie, dar pe benzi diferite si intentioneaza sa se inscrie pe banda libera dintre ei, cel care circula pe banda din dreapta este obligat sa permita celui care vine din stanga sa ocupe acea banda.

  • Asta stiu. Dar in conditiile in care eu deja intrasem complet pe banda in momentul in care cel din stanga incepea sa traga de volan?
   Dpmdv in situatii de genul e discutabil, mai ales cand filmarea poate dovedi faptul ca atunci cand cel de pe b3 isi incepe manevra dupa ce b2 era ocupata complet – deci schimbarea benzilor nu se facea simultan de catre cei doi.

  • Lasati acest articol. In teorie faptul ca erai cu o roata nu te avantjeaza cu absolut nimic. Problema este alta, schimbarea benzii se face prin semnalizare… si ca sa fiu si mai precis, 50 de metri localitate iar 100 in afara localitatilor.
   Cum se procedeaza? Simplu, semnalizezi, trec 50 de metri si abia apoi virezi… atata timp cat nu respecta acest pas se considera nesemnalizare la schimbarea directiei de mers bla bla. Faptul ca se poate dovedi pe video cu atat mai bine, sa ii bage nea cu cascheta maneta din stanga fix in trebuci. https://www.youtube.com/watch?v=mx-mXXBcojY

 3. la ultima faza bravo pentru anticiparea situatiei!

  periculos context. cel galben visator pe B3 si cel rosu grabit fara sa se asigure temeinic.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!