It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Dorel cu deathwish

Adăugat de Vulpea
Raportează ca șters! 163

Eram in treapta a 3-a, urma sfarsitul de localitate, ma pregateam sa o calc, ma uit in oglinda stanga, ma uit pe contrasens, Dorel ma forteaza sa ma dau pe acostament ca sa nu faca cunostinta cu TIR-ul, apoi pasagerul din dreapta gesticuleaza agitat si arata semne obscene. Ce pot sa mai zic? Eu zic ca am procedat corect iar ei nu-si dau seama in ce se bagasera. Am vrut sa opresc mai in fata, unde am vazut un echipaj de politie, sa le arat, dar am lasat-o balta.

Da, puteam sa evit circuland pe acostament, dar eu refuz sa fac asta. Facilitez depasirea celor pe care ii vad grabiti prin trecerea temporara pe acostament, dar nu daca imi dau flashuri si se lipesc de mine. Unii sunt nesimtiti si inconstienti.

Imi trebuie camera pentru luneta.

14 comentarii

 1. cretinu dracu! linie continua si toate cele

 2. Mai punea si frana intentionat… si prost si rau! reteta succesului… ti-a luat-o in fata, nu !?

 3. Din ce se vede nu ai gresit cu nimic, decat daca nu cumva te-ai apucat sa accelerezi dupa ce Dorel si-a inceput depasirea magnifica.

 4. Mda, m-a facut, ce pot sa zic. I-a dat 120 dupa aia, de tremurau tablele pe ea. Aveam si varianta de a accelera si il lasam lejer in spate, sa se descurce cu TIRul cum stie, dar am zis doamne fereste, nu se repliaza idiotul si iese de-o descarcerare (daca mai ramanea ceva din dacie). Macar de era intr-o zona cu linie discontinua, dar date fiind marcajele, chiar nu inteleg ce a fost in capul lui.

 5. Poate sa explice si noua cineva de ce da minus??

 6. @O, aiurea… cu scuza „din greseala”

 7. Mai domnilor, ce inseamna ” ma forteaza” „m-a facut sa..” ” m-a obligat sa..” ?

 8. Nu aveai de ce sa circuli pe acostament (asa cum indica si marcajul de pe asfalt). Pe E85 e un pericol sa mergi pe banda din dreapta pt nu este suficient de lata si tot timpul vei da peste diverse obstacole. La un drum noaptea pe E85 aveam toate sansele sa iau in plin 3 mistreti daca mergeam pe banda 1.
  Exista locuri marcate cu linie discontinua unde se poate depasi, dar cu toate astea 95% din soferi prefera sa iti dea flash-uri sa le faci loc decat sa depaseasca regulamentar.

 9. Marius Buz

  Unii merita manevra PIT daca ai singe in tine si o dacie veche.

 10. Esti moale,eu faceam pe ala care se uita numai inainte,apoi vedeam eu ce iesea,nu contest ca nu ai procedat corect,insa din cauza asta profita papitoii astia…
  +

 11. @oaia_terorista, am fost constrans de imprejurari sa? 😀
  @Marius, o merita, dar probabil ca m-am lasat induiosat de toate semnele alea cu „viata are prioritate”.
  @AGENTUL, am fost cam zen la momentul ala, dar nu imi pare rau. Chiar nu stiu ce facea daca nu ii faceam loc, ca TIRul nu prea avea loc sa il ajute.

 12. Aici la Romania multi cretini este

 13. Bine zis @b19rrx

 14. @Victor – sa inteleg ca pe E85 mistretii circula numai pe acostament? pai atunci ei sunt singurii care respecta legea 🙂

  Pe de alta parte, am intalnit eu niste mistreti ziua in amiaza mare, tot pe E85, dar circuland fix pe mijlocul drumului, cu 160 la ora… 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!