It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

„Dorel” a sapat o groapa si a plecat acasa …

Adăugat de cosminu
Raportează ca șters! 37

Pe mine ma enerveaza maxim chestia asta. Asa se lucreaza la noi: se face o groapa, se arunca niste pietris/nisip si se lasa in seama soferilor sa taseze locul inainte de asfaltare.

Unii in fata mea mai sa se ciocneasca evitand groapa. Eu nu am avut cum s-o evit. Am vazut-o in ultimul moment si am franat cat am putut. Limita de viteza in zona e de 70 km/h.

Ce mai caută lumea:
 • dorel sofer model

7 comentarii

  • Mic rau si santul ala … Cunosc eu o zona in Prahova unde spargi baia de ulei daca treci cu 40-50km/h din cauza santurilor lasate de cei care au facut racordurile la instalatia de apa si canalizare …

 1. Stiu „groapa„. S-a lasat drumul acolo sau s-a spart o teava ceva. Acum 4 zile, era inundata acea groapa si tot drumul.
  In fiecare zi vad persoane care o vad tarziu.

 2. Nemernicii astia n-au invatat nimic din ce s-a intamplat cu politistul cazut in groapa.

  • Recomand sesizare la poliția rutieră. Din păcate și ei se mișcă extrem de lent la a amenda administratorii drumului, că nu semnalizează lucrările. Și amenda aia trebuie să fie oricum măsură complementară, nu înseamnă că dacă au dat-o groapa poate rămânea acolo nesemnalizată, în continuare.

 3. Am trecut ieri seara pe acolo si nu am observat nimic. De cand e flmarea? Probabil nu am vazut-o ca circulam pe B1 si era tot noapte… Sa casc ochii zilele astea pana se rezolva.

 4. Eu alalteieri am trecut pe acolo. Cum se vede pe filmare, chiar in zona aia nu e lumina. Pe distanta de vreo 3 stalpi asa..

  Pe strada aia apar si dispar gropi tot la cateva zile. Sau poate e aceeasi si doar o muta…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!