It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Dosarele Chix – Doi neuroni

Adăugat de SP
43

Music credits: Elport – Everest & Divergent.

Unii nu au nevoie decât de un al doilea neuron pentru a fi în mişcare. 

 1. O neacordare de prioritate. M-a deranjat că tot ea comenta.
 2. Traversarea traversărilor, pe roşu şi prin mijlocul intersecţiei. Măcar era frumoasă …
 3. De pe banda de stânga merge înainte şi intră pe sensul opus. Tupeu la feminin.
 4. De pe banda de dreapta merge înainte pe Bd. 1 Decembrie şi fură startul la semafor înainte de a se face verde. Dacă venea un alt meseriaş pe Bd. I.C. Brătianu, o puneau de amiabilă.
 5. Instructor care ignoră Cedează trecerea, după care îi şi taie faţa celui cu Sandero.
 6. Ameţitul de autostradă, care nu vede indicatorul de la 1:43, nici pe cele de la 1:44 şi face o chiftea. Ca idee şi dacă intra în giratoriu, făcea dreapta şi ajungea tot pe E87.
 7. Bonus. Aproape poc cu un taxi, cu mulţumiri speciale idiotului care a lăsat C3-ul cum a vrut muşchiul lui.

6 comentarii

 1. Nu pot sa nu remarc marcajul „extraordinar” din faza de la 1:05, fara insa a cauta vreo scuza celor care circula dupa ureche (probabil elevi ai instructorului din clip).
  Frumoasa compilatie!

 2. Mi se pare mie, sau de vreun an incoace au luat-o razna soferii si prin Targoviste?
  Parca vedeam mai rar magarii prin trafic, dar de vreun an mi se pare ca s-au „bucurestenizat” targovistenii… 🙂

  • Nu stiu daca sunt neapărat măgarii intenționate, ci mai degrabă manevre negandite, dar nu îmi amintesc să le fi văzut atât de frecvent în cei 15 ani de când locuiesc aici. Razna au luat-o cam peste tot, eu sunt constănțean si observ că și acolo traficul devine tot mai dement. În București circul destul de des, aceeași poveste.

 3. am observat in traficul din CT ca majoritatea soferilor pleaca inainte sa se faca verde. acu` 3 ani am fost clanxonat ca nu am pornit cand mai erau 5 sec.

 4. @SP 0:12, 0:45, 1:02 Unii ca astia cred ca de fapt nici nu realizeaza ce fac. Daca i-ai intreba, n-ar sti sa-ti raspunda. Insa o vacanta mai lunga sau mai scurta cred ca le-ar fi de mare ajutor sa se lamureasca.
  1:29 Bonus la faza: la schimbarea directiei de mers / benzii de circulatie se semnalizeaza. Prea ocupat cu infigerea, a uitat sa mai semnalizeze stanga. E trist ca astia sunt instructori, cand poate chiar ei ar trebui sa mai treaca pe la Scoala.
  1:46 Mi se pare destul de scurta acolo intrarea pe banda de ocolire a giratoriului, dar oricum n-avea ce cauta sa treaca de tine pe B2 daca urma sa mearga spre Agigea. Da, putea trece prin giratoriu si tot acolo ajungea 🙂
  2:02-2:07 La cum sunt „parcati” aia pe sensul opus de mers, pana sa apara cel de la 2:07, parca mergeai invers pe-o strada cu sens unic si doua benzi 🙂
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!