Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

13 comentarii

 1. chiar iti trebuie curaj ptr a merge cu mocicleta prin bucuresti…+

 2. ultima faza nu e aceeasi cu asta?
  https://www.trafictube.ro/accident-auto-soseaua-panduri/ postare din 23.05.18?

 3. doctor faust

  cand vrea donatoru’ sa mearga printre benzi merge printre benzi, cand vrea sa ocupe o banda intreaga „ce plm faci ma, te beagi asa in mine?” zise manelaru…dupa care nu-i mai trebuia o banda intreaga, s-a dus inainte printre benzi…penibil!

  • HaiHui Moto

   Hă? Logica/mintea ta este egală cu zero. Ocup o bandă întreagă când vreau eu, și mă strecor printre mașini când vreau eu. Am voie:), țărane.

  • doctor faust sau frustrat?
   Cu motorul are voie cum are el chef, ca de-aia are motor. Daca trebuia sa stea in spatele masinilor isi lua direct masina, ce rost mai are motorul?

  • Mda, cand vrei ocupi banda, cand vrei te strecori, dar vrei respect. Cocalar …

  • HaiHui Moto

   edi, tu poti sa te iei de mana cu țăranul de mai sus. Altul cu logică 0.

 4. Poate incerci un dialog civilizat…

 5. Cand esti depasit esti obligat sa pastrezi viteza constanta, sa te asigur ca cel care te depaseste sa poata efectua manevra in siguranta. Asa zice legea. Nu sa accelerezi, sa comentezi, si sa-l devansezi iarasi pe dreapta lui.

  • HaiHui Moto

   Înseamnă că tu nu te-ai uitat atent la clip. El s-a băgat în mine, nu m-a depășit printr-o manevră sigură pentru viață mea (s-a băgat că țăranul). Pe lângă asta, mai este și linie continuă așa că el nu avea ce să caute în stânga mea, să mă depășească. Nu încercați voi să scoateți motociclistul vinovat și să-i luați apărarea țăranului care se bagă ca boul.
   De asemenea, dacă te uiți la kilometrajul meu, eu nu acceleram atunci când s-a băgat în mine. Eu aveam o viteză constantă, chiar luasem mâna din gaz când începusem să-l claxonez.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.