Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

Doua doamne si toti trei :)

Adăugat de eek
Raportează ca șters! 52

Povestea: Incerc sa depasesc. Ma asigur, semnalizez, intru in depasire. Domnisoara din fata decide sa stea lipita de masina din fata, accelerand.  Dupa ceva timp intra in depasire. Daca d’soara din PEJO nu tragea dreapta si frana putea iesi rau.

Cand am crezut ca pot continua drumul linistit, d’soara nr. 2 imi arata o noua si totodata veche manevra: condusul cu urechea lipita de umar.

Restul se vede in clip.

P.S. Recomand 1080p.

8 comentarii

 1. @eek De aici lipseste un cuvant: „Cand am crezut ca pot continua drumul linistit, d’soara nr. 2 imi arata o noua si totodata veche: condusul cu urechea lipita de umar.” noua si veche….?

 2. Manevra noua: frana , tras de volan si vorbit la telefon cu umarul.
  Manevra veche : frana si tras de volan

  E o combinatie vicioasa

 3. @eek Ok, atunci modifica acolo. 😀

 4. @GeluCJ Clear sky…telepatia functioneaza.

 5. 1. ai vrut sa depasesti ca sa ce? Din cate vad eu e zona locuibila + treceri de pietoni, de unde pot trage concluzia ca limita de viteza e undeva pe la 50.
  2. cum zice si ursul grizonat, regula celor 3 secunde…

 6. Am vrut si eu sa depasesc, totusi se mergea cu 35. Dupa cum se vede a mai depasit cineva. Probabil doamna/d’soara cu audi nu a vrut sa fie depasita de o masina cu 1000cmc

  Cum e regula de 3 secunde?

 7. Daca aveai o masina cat de cat puteai depasii fara sa te incurce ca a accelerat:( Asta e, fiecare sofer trebuie sa stie sa actioneze in functie de ce masina are.
  R: Masina trage foarte ok, era in viteza a2a. Problema a fost ca d’soara din audi s-a lipit de cealalta d’soara

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.