It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

doua faze

Adăugat de Vecinu
Raportează ca șters! 35

* Un banal trecut pe rosu
* Gica profesionistu’ intoarce cu masinuta pe duble-continue si se opreste (partea cu opritul nu se vede in filmare). Poate daca nu ma grabeam si aveam chef de discutii, ii atentionam pe domnii politisti de dupa colt.

6 comentarii

 1. DinTraficCulese

  Bariera. Pe aici nu se trece! Gica profesionistu’ da lectii la toti.

 2. AndreiCLN

  Asa uscat in Timisoara? :O

 3. Mai colegule, daca omu a gresit si nu avea unde intoarce, incearca sa il intelegi, doar nu ai fi tu ingeru dintre toti dracusorii care sunt in trafic. Poate daca nu te grabeai, ii atentionai pe politisti, asa rau esti tu in trafic? De ce?

 4. @Mahocy, traficul se bazeaza pe reguli, cand incalci una din reguli …e bine sa o faci fara sa incurci pe alti .
  (toti gresim) ai gresit drumul, nu ai unde intoarce ,astepti ” o fereastra” si te bagi nu le tai fata ca esti mare si se opresc ei ;)…trebuie doar sa astepti 😉

 5. @Mahocy: eu nu intorc peste linie continua nici cu masina mica cu strada goala, (s-ar putea sa fiu eu asa mai angelic :)) d-apoi cu ditamai autotrenu. Regulile de circulatie le respecti fie ca vrei sa mergi legal, fie ca nu vrei sa provoci nenorociri. Asa ceva nu ar fi voie sa faci nici daca ai avea 30 Km de ocolit pana la urmatoarea intoarcere.

 6. Vecinu…ai de gand sa imi spui te rog din suflet cine canta melodia de pe fundalul filmarii tale „2 faze” ?!? am tot intrebat pe aici..da nexam sa imi raspunda careva….mersi anticipat 🙂 si scuze stresul :))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!