Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

Două fete cucuiete

Adăugat de zoso
Raportează ca șters! 65

De 8 martie, să fim mai buni cu femeile, să nu le mai batem peste față, că le văd colegele, ci doar la ficat.

Ce mai caută lumea:
 • fete cucuiete
 • cum e corect cucuiete sau cucuiete
 • doua fete cucuiete

20 comentarii

 1. – pentru ca zoso. 😀 trollOFF!

 2. CristianDrive78

  control psiho….

 3. Cristyanov

  MINUS. Confirm ce a zis CristianDrive

 4. O lasai in plata Domnului daca ai vazut ca e indragostita de B2 si o „faceai” pe B2 , trecand inaintea ei.Ai avut timp cca.17 sec sa faci manevra asta (de la min.0:54 la min.1.11).Dar tu,cum ai ajuns la 15 metri de ea(min.0:51),ai claxonat-o lung pret de 3 secunde!Si pentru cei de pe B2 care au trecut pe B3 in fata ei si tu erai ca si ea pentru tine:B3L !(Bora si Renaultul rosii).Voiai sa se dea deoparte ,ca sa treaca domnul Zoso?Dar cine esti tu in trafic?Ca si ea a facut stanga exact ca si tine,pe aceeasi strada. „De 8 martie, să fim mai buni cu femeile, să nu le mai batem peste față, că le văd colegele, ci doar la ficat.”Esti ipocrit si misogin.MINUS !

  • deci problema e la mine, nu la ea că mergea cu 30 la oră. bun așa, nu ești deloc idiot.

  • Invata cum e cu benzile inainte de a comenta, mergi incet, dar mergi pe b1, eventual pe b2 daca b1 este ocupata. Daca faci stanga schimbi banda inainte de a face stanga, nu stai pe b3 cu 2 km inainte.

  • nu s-a gândit atât de departe.

 5. afara de viteza cam mare { nu stiu pe acel tronson daca e 70 sau 50 } restul e ok

 6. Erata:in loc de „… indragostita de B2…”,a se citi corect :”… indragostita de B3…”

 7. Multi sunt pe genul „ce daca face ceva gresit, doar nu mori!”, insa aceeasi oameni fac accidentele cu morti de pe drumurile patriei, iar atunci ii faceti in toate felurile, deci sunteti cam ipocriti.

 8. Ai+ de la mine, dar in intersestie ai depasit-o, singura faza penala. 🙂

 9. dulcea razbunare:)

 10. – by default.

 11. ce oameni! 🙁

 12. @D.Catalin-Treaba cu schimbatul benzilor,cand si cum se face,sa o spui celor ca tipa din clip.Si lui @zoso,care timp de 23 de secunde(min.0:49-min.1:12),merge si el „pe B3 cu 2 km inainte”.Asa ca invata tu cum sa nu fi obedient inainte de a comenta.Fii om liber,nu sclav!

 13. @zoso-cu raspunsuri gen „bun așa, nu ești deloc idiot”si cu replici sarcastice precum „nu s-a gândit atât de departe” la comentariul lui @D.Catalin,ma face sa inteleg ca nu suporti criticile si observatiile la clipurile postate de tine.Si e pacat,cu atat mai mult ca esti host de web si pe podium la nr.de postari.Iti dau cuvantul meu de onoare ca incepand de azi,nu mai fac niciun comentariu la clipurile tale,pentru ca,pur si simplu,n-o sa mai vreau sa le vizionez.

  • poți să faci altceva in loc să te superi. să te gândești daca nu cumva ai comentat fără să ai creierul conectat. pentru că nu poți să fii serios si sa ai comentariu în care dai vina pe mine pentru că aia e vacă.

 14. Te superi degeaba pe ea ca a mers cu 30 km/h pe B3. A avut momente in care a atins si 33, 333 Km/h. 🙂

 15. 1:56-1:57 „Meserias” a mai iesit cel cu VW-ul din stanga. In dreapta, pietonul n-a mai avut curaj sa traverseze (se retrage), cand a aparut depasitorul lansat 🙁

 16. Ba nene…. aia parcati cu fundul in drum. Marcaje de maro sau soferi de maro ?
  La final, ala rosu, chiorete, dor cu un bec.
  Iar daca nu faci 257 de minusuri in 2 ore, nu ai fani 🙂 .

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.