c

Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Draga Fritz

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 11

Un clip dedicat primarului Timisoarei cu felicitari pentru cununia recenta si pentru alegerea extraordinara a oamenilor care se ocupa de semnalizarea rutiera a santierelor din oras.

Aveam asteptari mai mari de la Fritz, dar mi-au fost oricum inselate grav din secunda in care a pus anumite persoane ca consilieri personali. Chiar si asa, nu are cum aproape orice ar face sa fie mai rau ca Robu.

Pentru cei care vor reusi sa dea vina pe mine:

 • nu stiam ca Loga e in renovare, ieseam din parcarea de la Evidenta Populatiei.
 • credeam ca se lucreaza doar la trotuare pentru ca doar acolo sunt indicatoare.
 • indicatorul de acces interzis e paralel cu strada pe care circul dupa utilaj
 • aveam masini in spate… as fi vrut sa intorc, dar nu as fi putut fara sa enervez cel putin 2 soferi.

9 comentarii

 1. Catalin.c

  e vina primarului ca nu a pus dorel semnalizarea cum trebuie la niste strazi in reparatie? ok.

  • Da. E vina primarului pentru orice semnalizare gresita… pentru ca el e cel care a ales oamenii care sa verifice lucrarile si in cazul acesta, e pe strada cu Primaria, nu e ca si cum e in alt colt de oras.

  • Catalin.c … nu e vina primarului ca dorel e dorel, e vina lui, exclusiv, pentru sifonarea din spatele unor lucrari absolut inutile … nu exista nici macar o gropita pe acolo, nu era nevoie de borduri noi, de trotuar nou sau de asfalt nou! Miroase (sa nu zic ca pute) a „borduriata” pe stil Videanu.
   Ca si Rebound si eu am pus stampila pe Fritz pentru ca Robu o luase pe aratura rau de tot … e prima oara ca regret felul in care am votat, din ’91 incoace.

  • Eu nu regret… alternativa la Fritz era mai rea. Robu nu are ce sa caute in posturi de conducere, faptul ca a avut atatea, multe dintre ele votate e o tragedie si un semn de lipsa de inteligenta a populatiei. Pe de alta parte, asteptarile mi-au cazut in calcaie cand am vazut ce consilieri si-a ales… apoi cand am aflat ca viceprimarul are copil mic si ca el se insoara si asteapta copil am zis ca sper macar sa nu faca nimic sa strice.

   Peste asta, am multe semnale ca naivitatea celor din USR+ care au ajuns prin primarie e exploatata la maxim si asta din modul in care mi se raspunde la sesizari si diferent intre raspuns si realitate. Pe vremea lui Robu nu mi se raspundea sau mi se raspundea ca ma chinui degeaba. Acum mi se spune ca s-a facut si realitatea e ca e la fel ca inainte.

 2. Zici ca e oradea, nici o diferenta

  • Nu stiu daca ii de bine sau de rau…

   Nu stiu nici cum percepi tu Oradea, dar am fost acolo acum 15 ani, acum 10 ani, acum 5 ani si acum 2 luni si de fiecare data arata mai bine decat data trecuta. Daca ma gandesc la fel despre Timisoara, sunt cateva schimbari in bine, enorm de multe in rau in acelasi interval.

  • In oradea tot ce inseamna bucsi si bielete se schimba tot la 2-3 ani. In afara de bulevard si cateva strazi prin centru restul sunt groaznice dar groaznice gen canale lasate cu 10cm, valuri, gropi, asfalt lipsa, ce mai, macar dam bine la stiri cand le arata centrul ca daca ar fi sa mearga cu 3 strazi mai jos vor vedea ca lucrurile nu-s chiar roz.

 3. Un mic avertisment cu privire la veridicitatea informatiilor pe care le gasiti pe internet cat si caracterul oamenilor.

  Acea strada a fost inchisa dar din cauza conditiilor meteo nu s-au putut efectua lucrarile in intregime. Restrictiile de trafic au fost anuntate atat pe pagina primariei cat si pe facebook.
  Mi-a fost sters unul din comentariile de pe youtube unde dovedeam si atrageam atentia asupra acestui lucru. Nu inainte de ma face imbecil ca l-am acuzat ca dezinformeaza lumea si ca ar fi intrat in hora celor care cred ca este la moda sa acuzi USR de diverse lucruri.

  Mentiune: O strada nu o inchizi dupa bunul plac, exista o procedura si un timp minim de asteptare.

  Preluate de pe siteul primariei:
  16.08.2021 – se anunta inchiderea strazii intre 21.08 si 23.08
  De asemenea, a fost aprobată închiderea traficului rutier pe bd. C.D. Loga, pe tronsonul cuprins între strada Michelangelo și bd. Revoluției din 1989, în perioada 19.08.2021 (începând cu ora 7) – 21.08.2021(până la ora 20), respectiv în data de 23.08.2021, între orele 7 – 23, în vederea executării lucrărilor de ridicare la cotă a capacelor de cămin și a gurilor de scurgere, precum și așternerea stratului de uzură.
  https://www.primariatm.ro/2021/08/16/inchideri-temporare-ale-traficului-rutier-2/

  19.08.2021 – se anunta inchiderea strazii intre 24.08 si 29.08
  Închiderea traficului rutier pe b-dul. C.D. Loga, tronsonul cuprins între str. Michelangelo și b-dul. Revoluției din 1989, în perioada 24.08.2021 (începând cu ora 7) pânã în data de 29.08.2021, ora 12, în vederea executării lucrărilor de așternere a stratului de legătură, respectiv a stratului de uzură.
  https://www.primariatm.ro/2021/08/19/masuri-de-inchidere-temporara-a-traficului-rutier/

  27.08.2021 – se anunta ca nu s-au putut efectua lucrarile si ca au fost reprogramate pentru 30.08 – 3.09
  1. Din cauza condițiilor meteo, lucrările de pe b-dul. C.D. Loga nu se pot efectua în prezent. Ca urmare, Comisia de Circulație a avizat închiderea traficului rutier pe b-dul. C.D. Loga, tronsonul cuprins între străzile Michelangelo și b-dul. Revoluției din 1989, în perioada 30.08.2021 (începând cu ora 7) -3.09.2021(până la ora 7), în vederea executării lucrărilor de ridicare la cotă a capacelor de cămin și a gurilor de scurgere, precum și aşternere a stratului de uzură.
  https://www.primariatm.ro/2021/08/27/inchideri-temporare-ale-traficului-rutier-3/

  Intre toate anunturile de mai sus sunt anuntate aproape zilnic strazile pe care se lucreaza si ca in caz de vreme nefavorabila se vor reprograma.

  Exemplu:
  20.08.2021- postare din 20 care anunta lucrarile din 21.08
  PROGRAM DE LUCRU

  DATA: 21.08.2021

  LUCRĂRI DE REPARAŢII ŞI ÎNTREŢINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR, PASAJELOR, PASARELELOR DIN MUNICIPIUL TIMIŞOARA:

  Str. Doctor Iosif Nemoianu, Str. Bucovinei, Cal. Torontalului, Blv. Mihai Eminescu, Str. Timotei Popovici, Școala Generală nr. 6 – Str. Vulturilor, Blv. C. D. Loga, P-ța. Iancu Huniade, Str. Martie Elena Nicoară, Liceul Azur.

  În caz de vreme nefavorabilă, lucrările vor fi reprogramate.
  https://www.primariatm.ro/2021/08/20/lucrari-de-reparatii-la-strazi-45/

  Ca idee. Nu locuiesc in Timisoara, pana la acel moment nu am mai intrat niciodata pe siteul primariei din Timisoara si am reusit sa aflu acele informatii in cateva secunde.

  • „Acea strada a fost inchisa dar din cauza conditiilor meteo nu s-au putut efectua lucrarile in intregime. Restrictiile de trafic au fost anuntate atat pe pagina primariei cat si pe facebook.”
   Sunt abonat la Facebook-ul primariei, a lui Fritz si intru zilnic pe aplicatia primariei in general pentru sesizari dar si pentru a citi noutatile… la ora la care am plecat de acasa (cam cu 2 ore inainte) nu era scris nimic pe pagina de noutati nici pe pagina de Facebook… care de ceva timp arata asa in aplicatie https://i.imgur.com/zUvuJso.jpg si linkul spre Facebook e stricat (sau m-au blocat desi nu am pus vreodata un comentariu acolo).

   „Mentiune: O strada nu o inchizi dupa bunul plac, exista o procedura si un timp minim de asteptare.”
   Asa-i… si exista si un regulament de cum trebuie semnalizata o strada inchisa, o strada in lucru si in general lucrarile. Si nu, nu se semnalizeaza pe Facebook si pe site-ul Primariei. Eu vorbeam de semnalizarile rutiere si am si mentionat exact ce m-a deranjat la ele.

   „Mi-a fost sters unul din comentariile de pe youtube unde dovedeam si atrageam atentia asupra acestui lucru. Nu inainte de ma face imbecil ca l-am acuzat ca dezinformeaza lumea si ca ar fi intrat in hora celor care cred ca este la moda sa acuzi USR de diverse lucruri.”
   Comentariul de pe Youtube e inca acolo, ti-am raspuns la el si nu am sters nimic… M-ai acuzat ca si aici intr-un mod imbecil ca as „posta inutil impotriva USR”. Nu vad legatura cu USR decat ca primarul e de la acel partid. Postarea mea e despre semnalizarea inadevata a unui drum in lucru si atat.

   Uite-ti si comentariul inca acolo bine merci cu tot cu raspunsul meu: https://i.imgur.com/V1r4fwI.png

   Faptul ca dai zeci de citate si postari de pe paginile Primariei sau de pe Facebookul institutiei nu au absolut nici o relevanta in faptul ca semnalizarea rutiera a fost de toata jena… nu cred ca e obligatoriu sa citesc toata presa, toate site-urile si paginile de social media ale tuturor institutiilor de pe traseul pe care urmeaza sa il fac cand plec de acasa cu masina ca sa stiu ca undeva va fi o lucrare prost sau deloc semnalizata pe drum. Orice restrictie sau drum in lucru se semnalizeaza la fata locului din timp util pentru a putea fi ocolit pe ruta indicata. Daca nu o faci corect, ca instituti platesti daca din cauza ta se produc daune (vorbesc din experienta).

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.