Draga Fritz

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 11

Un clip dedicat primarului Timisoarei cu felicitari pentru cununia recenta si pentru alegerea extraordinara a oamenilor care se ocupa de semnalizarea rutiera a santierelor din oras.

Aveam asteptari mai mari de la Fritz, dar mi-au fost oricum inselate grav din secunda in care a pus anumite persoane ca consilieri personali. Chiar si asa, nu are cum aproape orice ar face sa fie mai rau ca Robu.

Pentru cei care vor reusi sa dea vina pe mine:

 • nu stiam ca Loga e in renovare, ieseam din parcarea de la Evidenta Populatiei.
 • credeam ca se lucreaza doar la trotuare pentru ca doar acolo sunt indicatoare.
 • indicatorul de acces interzis e paralel cu strada pe care circul dupa utilaj
 • aveam masini in spate… as fi vrut sa intorc, dar nu as fi putut fara sa enervez cel putin 2 soferi.

7 comentarii

 1. e vina primarului ca nu a pus dorel semnalizarea cum trebuie la niste strazi in reparatie? ok.

  • Da. E vina primarului pentru orice semnalizare gresita… pentru ca el e cel care a ales oamenii care sa verifice lucrarile si in cazul acesta, e pe strada cu Primaria, nu e ca si cum e in alt colt de oras.

  • Catalin.c … nu e vina primarului ca dorel e dorel, e vina lui, exclusiv, pentru sifonarea din spatele unor lucrari absolut inutile … nu exista nici macar o gropita pe acolo, nu era nevoie de borduri noi, de trotuar nou sau de asfalt nou! Miroase (sa nu zic ca pute) a „borduriata” pe stil Videanu.
   Ca si Rebound si eu am pus stampila pe Fritz pentru ca Robu o luase pe aratura rau de tot … e prima oara ca regret felul in care am votat, din ’91 incoace.

  • Eu nu regret… alternativa la Fritz era mai rea. Robu nu are ce sa caute in posturi de conducere, faptul ca a avut atatea, multe dintre ele votate e o tragedie si un semn de lipsa de inteligenta a populatiei. Pe de alta parte, asteptarile mi-au cazut in calcaie cand am vazut ce consilieri si-a ales… apoi cand am aflat ca viceprimarul are copil mic si ca el se insoara si asteapta copil am zis ca sper macar sa nu faca nimic sa strice.

   Peste asta, am multe semnale ca naivitatea celor din USR+ care au ajuns prin primarie e exploatata la maxim si asta din modul in care mi se raspunde la sesizari si diferent intre raspuns si realitate. Pe vremea lui Robu nu mi se raspundea sau mi se raspundea ca ma chinui degeaba. Acum mi se spune ca s-a facut si realitatea e ca e la fel ca inainte.

 2. Zici ca e oradea, nici o diferenta

  • Nu stiu daca ii de bine sau de rau…

   Nu stiu nici cum percepi tu Oradea, dar am fost acolo acum 15 ani, acum 10 ani, acum 5 ani si acum 2 luni si de fiecare data arata mai bine decat data trecuta. Daca ma gandesc la fel despre Timisoara, sunt cateva schimbari in bine, enorm de multe in rau in acelasi interval.

  • In oradea tot ce inseamna bucsi si bielete se schimba tot la 2-3 ani. In afara de bulevard si cateva strazi prin centru restul sunt groaznice dar groaznice gen canale lasate cu 10cm, valuri, gropi, asfalt lipsa, ce mai, macar dam bine la stiri cand le arata centrul ca daca ar fi sa mearga cu 3 strazi mai jos vor vedea ca lucrurile nu-s chiar roz.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!