Drama scurta in patru acte

Adăugat de Eric
Raportează ca șters! 26

Actul I – Intrarea in scena (aici cenzorul a omis o mica injuratura…)

Actul II – Emotii in giratoriu

Actul III – Cavalerii rosii

Actul IV – Iesirea din scena

Toata piesa s-a petrecut azi in decurs de cinci minute…

5 comentarii

 1. S-a terminat apa calda si in Germania?

  • In ultimul timp, din păcate cam da… durează mult pana se încălzește… Mai ales în ceea ce privește trecutul pe roșu (doar ieri ce iar am mai „prins” vreo doi).

 2. Ai grija cu camera in germania. Dashcamul este momentan la limita legalului. Incearca sa blurezi numerele de pe masini. In cazuri extreme amenda se duce pana la €20 mil.

  • Camera în sine este legală, dacă întrunește anumite „caracteristici” (de ex. loop recording etc.) Chiar m-a văzut/ oprit poliția cu ea de două ori și nu au zis nimic.
   Într-adevăr, este posibil să fiu undeva la/peste limită cu publicatul fără blurare (mi-a trecut și mie prin gând asta, este in cazul meu o chestie de „calități de editare” precare, nu că aș vrea să fac pe cineva vedetă) – cum însă clipurile nu sunt vizibile pe site-ul de hosting și puse doar aici pe TT, cred că riscul de a fi pus sub acuzare este relativ mic 🙃
   Mulțumesc oricum pentru sfat, am să încerc să îl pun în practică – poate mai învăț ceva editare 🙂

   PS: Amendă de € 20 mil. iau probabil Google și Facebook, nu un amărât care a pus câteva clipuri pe net 😀

  • PPS: Filmarea poate chiar fi acceptată ca probă în instanță din ce știu (se poate considera în anumite cazuri că „aflarea adevărului” cântărește mai mult decât dreptul la imagine)

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.