Drifturi în parcarea subterană de la Mall Băneasa

Adăugat de Petreanu
Raportează ca șters! 173

Luni dimineaţă, în parcarea subterană de la Mall Băneasa, câţiva meseriaşi făceau drifturi – ceva opturi printre stâlpi, demaraje, d-astea. Era puştime multă, filmau toţi cu mobilele. Un paznic mi-a spus că „se filmează” – poate, dar n-am văzut nici lumini, nici scule profi. M-am mirat doar că nu era acces restricţionat. În asemenea cazuri cred că e cel mai bine să blochezi zona, că rişti să te trezeşti cu un şofer surprins în mijlocul acţiunii.

Ce mai caută lumea:
 • mall baneasa
 • drifturi in parcara la baneasa
 • parcare Ikea drifturi

9 comentarii

 1. Ca la noi, la nimenea. NTSM e un acronum necunoscut.

 2. Tokyo Drift … TARE 🙂

 3. Mda, masini modificate special pentru drift. Cele 2 Nissan-uri (inclusiv cel care este oprit, de la sfarsit), participa in campionatul national de drifturi.
  De obicei aceste masini nu sunt road legal.
  Imi este greu sa cred ca cineva care practica acest sport intr-un mediu organizat, vine sa se dea intr-un loc plin de camere video, fara vreo autorizatie in prealabil.

  Mai ramane partea cu inchisul circulatiei …
  Interesant oricum

 4. Bine, închisul complet al circulaţiei într-o parcare e cam greu de făcut. Se trezeşte Ion că şi-a lăsat maşina de ieri în parcare şi vrea s-o ia neapărat azi, că arde. Dă-i explicaţii lui Ion de ce nu o poate lua. Trebuia închisă doar zona în care se dădeau. Vroiau să filmeze în mai multe zone, le închideau pe rând. Petreanu avea şi alt traseu pe care putea să iasă, cel pe care a ieşit, el nu ar fi trebuit să poată intra cu maşina în zona respectivă. Se rezolva, româneşte, cu o sfoară şi o coală A4.

  Slabe şanse să fi fost o adunare ad-hoc, de distracţie, cu maşinile alea şi într-un spaţiu închis.

 5. Pericol public… Nissanul nu avea stop dreapta pe frana. Ursule suna la militie sa-i ridice talonul si sa-i sechestreze masina !!!

 6. Deeeci nimeni nu l-a văzut pe cel din stânga care purta kilt? :))

 7. 1. Alea nu sunt drifturi..
  2. „Pe parcursul zilei au tot circulat informatii eronate despre ceea ce s-a intamplat Luni dimineata in parcarea Mall Baneasa. Kanal D chiar au avut stire in cadrul stirilor orei 19.00 in care lasau impresia ca nimeni nu stia de ce aceste masini faceau drift-uri in parcarea subterana.
  Totul a pornit de la filmarea acestui amator, filmare facuta cu o camera onboard.

  Ne simtim raspunzatori sa comunicam publicului, ca aceste masini nu se aflau intamplator in parcarea subterana ci SE AFLAU ACOLO PENTRU A FILMA CATEVA SECVENTE CE VOR FACE PARTE DIN NOUL CLIP AL CANTARETEI LIDIA BOUBLE ! Dorim sa formam o imagine corecta a lucrurilor, pentru ca publicul sa poata face diferenta intre teribilism si sportul numit DRIFT !

  O problema pe care am constatat-o si noi a fost intr-adevar cea a nesecurizarii zonei in care se filma, insa pilotii au fost acolo doar pentru a-si conduce masinile, iar partea organizatorica revenea in totalitate echipei de filmare.

  In zilele urmatoare vom uploada si noi pozele din timpul filmarii iar dupa lansarea clipului ( 6 februarie ) vom uploada si filmulete.

  Multumim baietilor Iustin Miu si Razvan Stan care au fost la inaltime, sau putem spune , in subteran !

  Si citind si commenturile acestor clipuri , ne bucuram sa vedem ca incep oamenii sa inteleaga ca aceste masini modificate special pentru drift , nu aveau cum sa fie din teribilism prezente in aceasta parcare.”

  CC: https://www.facebook.com/RomanianDriftCommunity

 8. @petreanu esti un amator iti va trebuii 20 de ani – jurnalism, la ziare, la televiziuni, la radio, mai bine sau mai rău
  cu respect, ma inclin !

 9. https://www.youtube.com/watch?v=fAMQUGT-Rps#t=221
  uite si clipul de care vorbea un user mai sus.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!