Driving in RuIasiAh 12

Adăugat de Mituc
Raportează ca șters! 30

Atentie, poate contine expresii, formulari si crimpee din retete culinare care nu se preteaza auditiei persoanelor care nu au implinit inca virsta necesara obtinerii unui permis de conducere.

A fost o perioada mai calma, probabil ca lipsa luminii solare a fost cumva suplinita de albul zapezii si i-a mai calmat pe oameni, iar in acelasi timp a mai suprimat praful.

 1. Pe rosu plin. Semaforul striga dar nu-l aude nimeni, masini de politie nu se vad, deci e bine si asa.
 2. Unii stationeaza pe unde le tuna.
 3. …Pentru altii prioritatea e ceva ce ar trebui sa primeasca totdeauna numai ei, indiferent de circumstante;
 4. Nu avem unde sa ne ducem „din cauza” semaforului, cei din dreapta (intimplator, dar irelevant, taximetristi) nu au cum sa vireze la dreapta „multumita” meseriasilor care opresc cum le tuna la ore de virf. Autobuzistul nu e de acord.
 5. Atentie in retrovizoare: drept, tot inainte, cu prioritate de ceva orice, fara semnal, de pe B3 pe B1 si inapoi pe 2;
 6. Acelasi meserias, cu urechea in telefon, capul in bord, peste hasurata, si dormind la volan. Dar cine mai are audi nou, frateh? chh..? Sagetile alea de restringere a benzii in RuIasiAh inseamna mai mult „atentie, din stinga (sau dreapta) va ploua cu idioti!”.
 7. Urmeaza vreo 80 de secunde de trafic relativ calm. Atentie, daca stiti ca va plictisiti sariti peste. 80 de secunde de trafic cu bune si rele: 1:13 meserias parcat meserias cu fundul in strada, 1:40 un avariat la 30 de metri in linie dreapta de o parcare publica (vizibila in dreapta de la 1:22 la 1:32), 1:47 matiz oprit in statia de autobuz, se gindeste ca poate nu e bine si o muta pe trecere, neacordare de prioritate la microbuz, calcare linii separare benzi, calcare linie dubla continua, trecere de pe o banda pe alta fara semnalizare. Dupa care urmeaza lucruri care-s mai normale: acordare prioritate la pietoni, atentie la utilitara gri din spate care-si tine banda desi e singur pe acolo (rar vezi) si acorda prioritate la pietoni, iar mai tirziu semnalizeaza corect schimbarea benzii.

Eu nu inteleg ce fac astia de la inutilitia rutiera. Daca eu m-as plimba cu agent in misiune linga mine le-as face la astia de la rutiera planul de amenzi pe o luna in maxim o saptamina. MAXIM! O nepurtare de centura, vorbit la telefon, neacordari de prioritate, nesemnalizare corecta, incadrari aiurea, fentari coloane pe benzi destinate altor directii, etc etc etc, toate inseamna puncte. Si ar fi atit de multe si grave incit ar avea berechet si de spaga.

7 comentarii

 1. Cred ca erai in spatele meu cu Smartul, acum vreo 10-15 minute, pe Sf. Lazar (stanga spre Palas) ?

 2. Nope… am parcat masina pe la 11 intr-o cu totul alta parte a orasului.

 3. @Mituc Am observat ca mereu numerotezi fazele in descriere, dar nu mai bine le pui timestamp-ul din video decat numere? O alternativa ar fi sa numerotezi din programul de editare sau sa pui annotations de la youtube, daca nu vrei sa pui timestamp.

  Eu ca privitor, nu stau sa numar fazele din fiecare video, ca doar nu fac inventar si n-am de unde sa stiu care e a-5-a faza sau a-9-a.

 4. Ah ok, atunci avem alt Smart 4-4 care filmeaza in Iasi 😀

 5. Disturbance, voi incerca o numerotare mai clara, probabil din youtube.

  AndreiF, e posibil, si e foarte bine, insa cel putin pe al meu nu l-ai vedea ca filmeaza decit daca te apropii la sub 2 metri si te uiti dupa camere 😉

 6. A ramas floarea fara baterii, nu mai e asa vioaie cum o stiam.

 7. E deprimata si ea saraca, la cati cretini vede zilnic prin orasul asta 🙁

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!