It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Driving in RuIasiAh 24

Adăugat de Mituc
Raportează ca șters! 36

Atentie, nu prea contine!

 • 00:00 – 00:10 – Doi au reusit sa se pocneasca acolo. E un drum unde vizibilitatea e binisor spre 200-300m iar limita de viteza este 60;
 • 00:10 – 00:40 – Un pieton avionos 🙂 Ma rog… Mai incolo avem un biciclist care ne arata ce trebuie sa facem sa ocupam o banda de circulatie cu o bicicleta. E bine ca mi-a incaput oglinda prin fanta aia din caroseria tirului, ca biciclistul n-a vrut nici un ruptul capului sa imi elibereze 10-15cm de sosea inclinindu-se inspre bordura, nu spre mijlocul strazii. Evident ca m-a vazut si m-a si auzit, dar banda lui e banda lui.
 • 00:40 – 01:20 – Din start spun ca nu pot avea, ca om, ceva cu cei care isi mina vacile pe acolo. Nu au pe unde prin alta parte pentru ca meseriasii cind au facut drumul si l-au etichetat ca european nu s-au gindit la diverse aspecte, gen sa-i faca un acostament fie el si neintarit, daca nu altele. Insa am ceva impotriva dirijarii acestor cirezi de vaci de copii de 10-12 ani sau nesupravegherea vacilor in vreun fel, asta nu e ok.
 • 01:20 – 02:15 – Deruta intruchipata. Sint singur la semafor dar vrea si el primul. Apoi il loveste politetea si se gindeste sa se puna de-a curmezisul ca sa-i lase pe unii (unul doar) din spate sa mearga pe verde intermitent (la noi in RuIasiAh nu mai sint sageti pe asfapt de o buna bucata de vreme, deci banda aia nu mai este dedicata exclusiv virajului la dreapta). Apoi merge pe banda 3 dar voia de fapt pe 2, semnalizeaza schimbarea de banda dar nu se asigura (s-a oprit din manevra ca l-am claxonat eu). In weekend vezi o droaie de dintr-astia pe strazi.
 • 02:15 – 02:25 – Dupa vreo ora baietanii de la inceputul clipului au reusit sa faca rost de-o platforma.
 • 02:25 – 02:55 – Angajare in depasire fara semnal (era clar ca depaseste, in fine) apoi frina brusca din senin fara sa fi terminat macar manevra, semnal dreapta si viraj la stinga. Nu, nu era weekend.
 • 02:55 – 03:15 – O compacta de familie lata cit un autobuz si cam tot la fel de lenta. Asta se intimpla cind la volan exista alte ocupatii decit condusul in sine… se ingusteaza drumurile, se latesc gropile,  se lungesc distantele, si toti ceilalti sint niste nebuni si merg cu viteza imensa, gen 42-45.
 • 03:15 – 03:30 – Cind se iese de pe un drum cu prioritate unii se asigura ca vin cit mai multi sa le iasa la toti in fata. La 03:21 distanta dintre cei doi a fost relativ mica. Apoi meseriasului nu-i ajunge o singura banda, ci schimba direct de pe 3 in 2 ca sa imi dea si mie treaba;
 • 03:30 – 03:50 – Acelasi meserias ca mai sus, in aceeasi zi dar mai devreme. Totdeauna sa fie in fata, in spate nu e bun, trebuie sa accelereze si sa-i impinga pe altii la o parte sa treaca si el. Ii fac loc… ce-o sa fac…
 • 03:50 – 04:15 – Si ei ca baietii in weekend… mai un drift, mai aproape un poc din spate… mai o bere la volan (aspect nesurprins de camera)…
 • 04:15 – 04:30 – Bezmeticii de genul asta si masinile parcate in zone rezidentiale pe marginea drumului (ca nu au fizic unde in alta parte) ar fi cel putin doua dintre motivele pentru care as cobori limita in astfel de locuri la 40 sau chiar 30, ca uite, 40 cit aveam eu era sa fie prea mult. Si evident as mari-o la 60-70 pe arterele cu cel putin 2 benzi pe sens care-s semaforizate. In RuIasiAh insa e mai greu, pentru ca e dintr-asta cu ginditul si cu munca, si nu merge… la noi semafoarele tin 25-30 secunde si uneori si spre 60, deci rareori ai cum sa prinzi verde pe mai mult de 300m daca e ceva trafic.
 • 04:30 – 04:40 – Un pic de rosu asa ca-n weekend. Mai erau vreo 12 secunde de rosu, deci semaforul era rosu de vreo 2 saptamini cind a trecut el. Dar cu numere rosii pe rosu cica e ok in RoIasiAh.

 

7 comentarii

 1. Daniel Savescu

  Da’ și resăr ieșt șî tu uăi băietii, zâși câ zbori pi șușă. Minus de la mine pentru condusul nepreventiv. Daca ai camera pe bord nu inseamna ca trebuie sa cauti material de filmare cu flacara de bricheta.

  • Nu caut material de filmare cu bricheta, dupa cum vezi vine el la mine. Sa previn asta ar insemna sa ma las de meserie si asta nu e gratis. Iar reisarii ai sa-i vezi in clip, nu din masina din care se filmeaza, si imi cer scuze daca te-ai recunoscut in vreo secventa.

 2. @Mituc 0:52 In orice caz pare a fi un drum european foarte rustic pe anumite portiuni 🙂 1:31 Chiar daca la un moment dat esti primul la semafor … nu mai poti conta si pe faptul ca pleci primul.
  2:27 Degeaba semnalizezi intentia de a depasi daca cel din fata nu se asigura prima data in spate si intra-n depasire. Totusi cred ca asta nu era decat o parte a problemei.
  4:24 Nu era fata? 😆
  +

 3. Tare rau si nepreventiv conduci ! Nu est singur pe sosea ! Ia de-aici un minus.

 4. Da, cine o baga asta cu condusul nepreventiv are din oficiu dreptate fara sa mai trebuiasca sa justifice nimic 🙂 Daca nu ar fi existat preventie si atentie as fi filmat accidente. Ca preventie de genul sa stau acasa in loc sa ma duc sa-mi fac treaba nu pot sa implementez.

 5. Urat conduci, probabil o sa omori un om pe viitor.Minus pentru limbajul necunoscut( nu stiu ce limba vorbesti) si petru floarea din bord care este foarte gay!

  • Poate floarea din bord e a sotiei. Vorbeste romana cu accent de moldovean. Daca era atat de nepreventiv in condus, probabil nu evita atatea accidente doar in clipul asta. Daca ii da odata blana nu inseamna ca conduce „urat”, iar din partea mea are un mare +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!