It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Driving in RuIasiAh 10

Adăugat de Mituc
Raportează ca șters! 72

Atentie, poate contine expresii, formulari si crimpee din retete culinare care nu se preteaza auditiei persoanelor care nu au implinit inca virsta necesara obtinerii unui permis de conducere.

Sa trecem direct la descrierea fazelor:

 1. Vorbitul la telefon si uitatul pe pereti intr-o intersectie aglomerata dauneaza grav fluiditatii traficului. Insa cred ca m-a injurat sau ceva, pentru ca de dupa colt apare neasteptatul si neprevazutul. Strada respectiva e cu sens unic si acea banda o folosesc destul de des, lasind B1 libera celor care vor s-o ia tot inainte printre case. De data asta teapa insa.
 2. Trecerile de pietoni din RuIasiAh sint facute in cel mai cretin si periculos mod posibil: dupa statiile mijloacelor de transport in comun, dupa stilpi grosi ai electrica, si noaptea unde e trecere de pietoni fix acolo nu lumineaza becurile de la stilpii de iluminat. In cazul de fata pur si simplu m-am uitat la pietoni si nu i-am vazut decit cind au aparut la 3 metri de mine (geamurile erau curate bec, ca-n totdeauna). Ca tot vorbeam singur in masina si comentam fix despre acest aspect, sa-mi continui ideea: „Daca se ia lumina pe strada, la trecerile de pietoni nu va fi nici o diferenta, decit poate in putin mai bine ca nu mai esti orbit de alte becuri si beculete”.
 3. Orasul nostru, cosul nostru de gunoi (despre care ne plingem ca e murdar);
 4. Semaforul s-a facut verde pentru directia la stinga, el s-a dus tot inainte pe rosu. Alt meserias fenteaza coloana pentru banda dedicata virajului la stinga si patrunde in intersectie unde opreste in asteptarea semnalului verde la semafor.
 5. 0 fucks given.
 6. Deci pe bune, noua in Iasi ne-ar trebui niste semafoare care sa bata pe umar. „Bai, alo, vezi ca e rosu!”.
 7. Toti pietonii cretini din RuIasiAh s-au adunat atunci in acelasi moment pe acea strada. Unii trec prin loc nepermis prin fata masinilor care tocmai pleaca de la semafor, atii pe rosu pe trecere, altii mai idioti sar in fata masinilor la capatul refugiului fara sa arunce macar o privire in dreapta, nici macar cind vine „ceva” claxonind.
 8. Orasul nostru, cosul nostru de gunoi (despre care ne plingem ca e murdar) (2);
 9. B2 lover + 0 fucks given. De fapt nu numai ca 0 fucks given, deja venea peste mine pe B2.
 10. Cind ai camion… you can give exactly 0 fucks about the others. In astfel de situatii ramin in urma in cazul in care cei din dreapta vor sa-si continue deplasarea in giratoriu. De data asta insa am luat teapa, asta n-a ramas pe banda lui ci s-a suit pe mine.
 11. Dar cine face coloana..? Pai cine sa faca, unul care doarme. Cind se trezeste brusc atinge accidental butonul de NOS de nu-l mai opreste nici culoarea rosie a semaforului;
 12. Si ce daca e dubla continua? Da-i dreaq’ pe prostii care o respecta! (in alveola mai era un autobuz, si nu incapeau doua);
 13. Incheiere.
Ce mai caută lumea:
 • uitatul des in oglinda

20 comentarii

 1. AndreiVip

  Nasoala .. prima faza

  P.S: Ti-am dat un ” + „

 2. La prima faza, in curba aia eu m-am intalnit cu una care venea din fata. Daca stai 10 minute si te uiti in intersectie, vei fi surprins cati vin din dreapta fara sa opreasca la stop.

 3. gogaldau, am vazut si patit de multe ori, asta e al doilea motiv pentru care acolo prefer B2 pentru a merge in continuare pe Horia… Instalarea unei oglinzi acolo ar fi foarte nimerita, insa la noi „cetatenii” din acea zona i-ar gasi imediat folosita prin gospodarie…

 4. Nicio faza din Tg Cucu ? sau te ai plictisit de ele ?

 5. Esti dezastru, un adevarat „moldovan” (ti-o zice unu crescut in Vaslui).

  Ăi !

 6. yonut_a, m-am plictisit de ele, evit idiotii cit pot si merg mai departe.

  fum.77, pai atunci si tu la fel. Ca asa fara argumente e usor sa zvirli cuvinte.

 7. Cred ca circuli cu viteza prea mare uneori. In rest numai zapaciti…

  +

 8. TraficMadrid

  Mituc, nu îți bate capul cu cei din categoria celor filmați sau a celor fără carnet (includem și carnetul pe șpaga aici). Și mie mi se reproșează că merg legal și ca nu fac favoruri nesimțiților…..
  Ti-o zice un romașcan!
  +

 9. privernezu

  La 1:28 semaforul pt inainte nu era ros cand ai plecat tu ?

 10. privernezu, cind s-a stins ala verde pentru stinga al meu s-a facut verde.

  TraficMadrid, 🙂 Deci sintem amindoi nemteni la origini 🙂

 11. Dar si jegosul ala de la ultima faza nu ar fi intrat in alveola nici mort…
  Mor pe ‘profesionistii’ astia

 12. Vorba titlului, conduci ca in clipurile cu rusi.

 13. dar nici tu nu conduci preventiv…

 14. La faza 1:31-1:40 il vezi pe om ca vrea sa intre pe banda ta dar nici ca nu te-ai misca oleaca.. Anumite faze le poti evita hai sa nu Dramatizam atat…Ultima faza cu autobuzul e la misto alveola aia era mare sa intre 2 autobuze… normal ca ceilalti incalca regulile cand ele nu-s respectate de alti…

 15. alecs, la faza 1:31-1:40 nu aveam pe nimeni in spate, duduiei respective nu i-a pus nimeni pistolul la timpla sa intre fix atunci peste mine, putea sa-si continue deplasarea inca vreo 2-3 (doua – trei, nici macar 10!) secunde si sa intre in spatele meu (unde nu era nimeni) si nu in mine.
  In urmatoarea intersectie urma sa fac stinga, de pe banda 1 din 3 e mai dificil sa faci asta daca esti prins in coloana la semafor. Insa e irelevant motivul pentru care eu mergeam acolo pe B2 din 3, iar prioritatea de semnal nu se prea aplica.

  La faza cu autobuzul: era deja un autobuz oprit in statie. Odata inceputa debarcarea/imbarcarea pasagerilor nu mai poate (nu mai are voie) sa se miste.
  Al doilea autobuz (cel din fata mea) a avut de ales intre a astepta citeva secunde si a incepe debarcarea/imbarcarea in afara alveolei. A ales prost a doua optiune, insa nu consider ca in aceasta situatie depasirea lui peste dubla continua cu trafic din fata poate fi justificata foarte bine.

  cristii, concret, pe faze. Ca daca nu conduceam preventiv probabil ca unul dintre tag-uri ar fi fost „accident”.

 16. andrei_vdm

  esti certat cu semnalizarea ? s-a auzit o singura data (min 2:00) in tot clipul si ai schimbat la benzi de m-am plictisit…

 17. andrei_vdm, daca asculti atent se aude de fiecare data cind schimb banda sau directia. Nu exista situatie in care sa nu semnalizez din timp si care sa impuna acest lucru, insa de multe ori nu se prea aude. Da sonorul mai tare, semnalizarea se aude cam de fiecare data (am reascultat sa ma asigur).

 18. TraficMadrid

  Ce le mai place unora SHAORMAAA cu semnalizarea asta! De unde pana mea deduc unii ca nu semnalizezi, cand ei nu au fost in masina respectiva!?
  Ah, da… vrajitorii din OrZ!
  Ar trebui patentat sunetul produs de releul semnalizarii… cu un ton de apel de la „feisbuc”. Asa sigur s-ar prinde cand si cand nu a functionat :))
  Pace!

 19. andrei_vdm

  la min 2:00 cum se face ca se aude si in rest nu?

 20. andrei_vdm, poate e din cauza sonorului. La minutul 2 insa se aude mai tare pentru ca e alta masina, filmarile sint din doua masini diferite. Clampanitul de la semnalizare se aude la:
  – 1:23;
  – 1:44 (acel „clank” e de la actionarea manetei, zgomotul de fond acopera in mare parte sunetul releului, doar daca stii exact ce sa asculti il auzi);
  – 1:58;
  – si in cealalta parte la revenire la 2:02;
  – 2:18;
  – 2:34 – clank la actionarea manetei;
  – 2:37 – si in sens invers revenirea pe B1;
  – 2:42;
  – 3:11;

  Daca vrei sa inveti sa semnalizezi mergi in spatele meu. Garantat 400% nu ratez nici o semnalizare, cam toate facute din timp atunci cind asta e posibil (chiar si la 2:34-2-37 unde a fost o situatie cu un idiot semnalul nu a fost uitat).

  Te invit sa pui aceleasi intrebari celor care acopera sonorul original al clipurilor, si sa vedem si niste clipuri de-ale tale sa vedem cit de bine semnalizezi.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!