Driving in RuIasiAh 16

Adăugat de Mituc
Raportează ca șters! 93

Atentie, mai contine urari de bine exprimate intr-un mod ce nu se preteaza auditiei persoanelor care nu au implinit virsta necesara pentru obtinerea unui permis de conducere.

Pe scurt si pe faze, ca videoclipul este destul de lung:

 • 00:00 – 00:30 – Masina inutilitiei rutiere merge ca-n RuIasiAh;
 • 00:30 – 00:55 – Un nae (opelul gri) trece pe rosu plin, dintr-ala care mai are putin si bate pe umar. In momentul in care am trecut eu mai erau 4 secunde de verde. Rosu se face la 00:37 cind MCV-ul (aflat deja in intersectie intrat pe verde) ajunge pe banda pe care-s eu pentru virajul la stinga.
 • 00:55 – 01:10 – Pizdetz avoided, no comment.
 • 01:10 – 01:25 – In RuIasiAh patrunderea in intersectii pe rosu a devenit la moda. Daca nu faci asta „nu esti sofer”.
 • 01:25 – 01:40 – Doi biciclisti in paralel. Nici o reactie la claxoanele mele. Probabil avea mai mult efect daca as fi claxonat mai lung si mergind in spatele lor la 3 metri pentru vreo 10 secunde, doar ca nu pot face asta.
 • 01:40 – 01:55 – Somnic maxim intre benzi.
 • 01:55 – 02:10 – Sa vedem daca se poate incadra corect in giratoriu: b2 -> b3 -> b2 -> b1 -> b2. Mmmmnu, nu poate. Cred ca guvernul e de vina, si salariile celor din industria pielariei.
 • 02:10 – 02:35 – Numere de bulgaria, luminile nu merg toate, etc. Deci clar trebuia sa ma astept sa intoarca peste dubla continua sau trecere de pietoni, ceva.
 • 02:35 – 03:10 – Idiotul tipic de parcare de hypermarket. Aceasta specie de idioti uita ca aceste parcari, desi pe proprietate privata, se constituie parte din drumul public si codul rutier se aplica in totalitate. La complexul ERA din RuIasiAh in particular toti cocletii de hypermarket vad semnele invers: cedeaza trecerea -> drum cu prioritate, interzis – > obligatoriu pe acolo, obligatoriu inainte sau la dreapta -> obligatoriu stinga (02:50 – 02:55). In particular acest idiot a dormit si maxim pe el, dupa ce a iesit de pe o artera fara prioritate cu nepasare, cind se iveste posibilitatea sa trec totusi de botul masinii lui pleaca de pe loc tot fara sa se uite. Apoi stinga pe interzis si iesire din parcare tot pe interzis, desi pe la iesirea regulamentara se ajunge mai repede in drumul european. Dar te pui cu prostii..
 • 03:10 – 03:20 – Orasul nostru, cosul nostru de gunoi.
 • 03:20 – 03:40 – De pe B1 pe B2 si apoi pe 3 si iar pe 1 si iar pe 2. Si inapoi pe 3. fara semnal, fara asigurare, fara discernamint.
 • 03:40 – 03:55 – Acelasi individ. No comment;
 • 03:55 – 04:15 – When driving to the Pizdetz Country border, the pizdetz is getting stronger. N-am inteles daca ala cu passat-ul rosu a intrat cu 3 cai si un sfert putere in depasire la deal in ultima treapta de viteza si l-a luat vintul sau daca cel cu BMW-ul a accelerat. Greu de spus. Cel mai probabil prima varianta, pentru ca daca voia sa-l incurce avea cu ce si o putea face si la faza urmatoare unde de fapt l-a ajutat.
 • 04:15 – 04:45 – Idiotul cu passatul rosu aproape iese de pe drum in incercarea de a depasi de data asta la vale. BMW-ul de MD frineaza pentru ca i-a mirosit puternic a prost, si s-a gindit sa-l ajunge sa se duca in treaba lui sa nu-i faca vreo bucurie acum la 5km de granita.
 • 04:45 – 05:00 – E mai interesant pentru unii sa mearga mai tare decit le poate masina si/sau pot ei. Deci maxim pe contrasens in curbe. Toti 3.
 • 05:00 – 05:25 – Cel cu Santa-Fe-ul de MD nu reuseste sa-si mai revina din bucuria mersului pe sensul opus. Dupa ce trec de el practic el ajunge cu toata masina pe sensul opus, pe drum drept de data asta, probabil ca sa-l fiarba putin pe idiotul cu passat-ul rosu.
 • 05:25 – 05:50 – Pizdetz avoided – no comment.

 

15 comentarii

 1. Roman fuviu la descriere. Cine crezi ca citeste. Ghici ce faceam eu ?
  Tu nu esti sanatos ! Am tras de mouse 🙂

 2. Mazda Power 🙂

 3. Ursul Grizonat, pai imi iau putin sa scriu, imi dau seama ca e mult abia dupa ce postez si vad ca nu intra intr-o pagina 🙂 Oricum imaginile spun tot, romanul e doar pentru eventualele clarificari.

 4. pune si tu macar un tag acolo…

 5. Înainte nu înțelegeam cum poți scrie descrieri lungi, acum nu înțeleg de ce eu le citesc și pe deasupra îmi plac. (poftavinemâncând).
  Apreciez faptul, că ai introdus intervalele de timp, îmi ușurează mult viața.

 6. De la 3:55 conduci o Mazda? Mi sa parut ca la 5:04 se aude V-TEC-ul, deci poate fi Honda power!!

 7. Uhuuu, mi-ai facut dimineata mai frumoasa (abia l-am vazut)
  Ce urla motorul de la 3:55.

 8. Ce-i cu „RuIasiAh” asta?

 9. Emiya, ala nu e sunet de VTEC, suna cu totul diferit un VTEC. In particular la mine a sunat asa pentu ca n-am accelerat suficient de tare si a ramas avansul o idee mai sus (lucru de dorit la valorile alea de sarcina).

  celentano, uita-te in clip sa vezi ce inseamna RuIasiAh. De fapt, uita-te la toate, garantez distractie pe cinste: http://www.trafictube.ro/tag/driving-in-ruiasi/

 10. Eu cred ca mituc are turbo pe benzina de cel putin 2.0.
  Aspiratele nici cu mama VTEC-ul nu au cuplu.

 11. Uai baieti pai cand tresi pi tri secundi in pacurari, nu inseamn c loganu o tricut pi rosh, era ca tini pi galben dar tio dat prioritati…

 12. Alkael, semaforul s-a facut galben cind eram la mai putin de 10 metri de el, nu eram obligat sa opresc si nu era indicat sa opresc. Semaforul dupa cum bine stii incepe sa clipeasca galben la 5 secunde iar 3 secunde (de care pomenesti) nu s-a vazut niciodata in cadru, doar 5 si 4.

  Cel care a trecut pe rosu nu e cel cu MCV-ul (care a intrat in intersectie cam odata cu mine) ci Nae frinaru’ ala cu opelul caravan care a intrat pe rosu plin in intersectie.

 13. Corect, corect, dar daca ti am spus Carrefour Felicia si cu Pod de fier deja nu ai ce sa le mai zici, se trece ca….

 14. chronix_22, eu vorbesc cum vorbesc, si sint de unde sint. Nu-mi pot nega identitatea sau originile.
  Nu stiu cum ai vrea sa vorbesc, pot simula si un accent maramuresean aproape perfect daca vrei, noh. Dar care ar fi sensul?!

  Exagerind putin, e ca si cum cei din New York ar avea pretentia ca texanii sa vorbeasca la fel ca ei. Sau ca americanii sa vrea ca toti de pe pamint sa vorbeasca exclusiv engleza. Nu se poate.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!