Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Driving in RuIasiAh 22

Adăugat de Mituc
Raportează ca șters! 27

Atentie, de data asta nu contine! Disponibile la cerere insa!

 • 00:00 – 00:10 – Unii sint mai cu mot si „muncesc” din greu pentru un loc mai in fata la semafor. (Altii fumega de sparg si trec itepeul).
 • 00:10 – 00:32 – Karma is a bitch. Da, e acelasi motat de la prima faza, numai cascadorii a facut prin trafic si a reusit sa ajunga primul la nenea militica.
 • 00:33 – 00:48 – Desi parcarile de la super/hyper marketuri sint incadrate ca drumuri publice si marcate/semnalizate ca atare, aici vezi cei mai multi idioti: intrari/iesiri pe interzis, suntari de giratorii prin stinga, merg bezmetic peste locurile de parcare desi exista alei late printre, neacordari de prioritate, etc. In faza asta observam o tanti (ma rog, era mai tinara ca mine) care s-a trezit brusc la volan.
 • 00:48 – 01:05 – Exemplele continua. Dupa ce a comis-o se mai si strimba la noi. N-ai cu cine…
 • 01:05 – 01:30 – Prostul obicei de a merge cu proiectoarele aprinse fara sa fie ceata. Prostul obicei de a da flash la inceperea unei depasiri ca sa-l poti orbi mai eficient prin toate oglinzile pe cel din fata. Prostul obicei de a depasi pe linie continua. Prostul obicei de a nu face depasirea depasire, ci de a merge de parca tot drumul a venit la pachet cu masina din dotare. Cam multe obicee proaste, nu?
 • 01:30 – 01:45 – Se opreste sa dea prioritate si apoi accelereaza brusc. Macar asta e o scuza ca e toximetrist. Intersectia este cea de aici, eu venind pe drumul cu prioritate fara a-l parasi: http://tinyurl.com/p6qgz95
 • 01:45 – 02:05 – Acelasi obicei idiot de a da flash la intrarea in depasire. Cred ca el se gindea ca-si face loc, insa camioneta in care era sa intre a fost prea grea s-o miste cu facsicolul.
 • 02:05 – 03:05 – Un apus interesant.

 

Ce mai caută lumea:
 • trafictube ru

12 comentarii

 1. Multi idioti vezi prin parcarile patriei. Ei cred ca daca e parcare, nu mai exista legislatie. Dar peste tot pe unde am circulat am vazut la intrare un panou care anunta ca in parcarea respectiva se respecta prevederile codului rutier…

  • poti sa pui tu ce vrei, eu iti zic cadrul legal…
   Parcarea super/hyper/mega/ultra marchetului e domeniu privat… politia acolo nu poate intra decat chemata si nu pentru a stabili regulile de circulatie… si asta am aflat asta sunand la politie de mai multe ori… chiar am discutat cu ei, daca faci accident in parcare si nu cazi la buna intelegere, politia can’t do shit, trebuie sa te duci in civil.

  • nu exista edit aici 🙁
   pentru a fi domeniu public, si a se aplica codul rutier, ei trebuie sa dea acel drum in domeniul statului, si nu cred ca le convine, mai ales ca dupa statul face ce vrea cu drumul ala, iar le nu are voie sa mai faca nimic la drum (asfaltat, etc).

  • @emeni: indicatoarele si marcajele de pe proprietati private se respecta ca si cele de pe proprietatiile publice. Toate regulile sunt aceleasi. Intr-adevar, Politia nu poate stabili regulile intr-o parcare privata deschisa publicului, dar proprietarul sau administratorul ei sunt obligati sa o faca (art.3 HG 1391/2006).

   Si inca o chestie, in legislatie ‘drum public’ este definit ca orice cale de comunicatie terestra cu exceptia cailor ferate, special amenajata pentru trafic pietonal sau rutier, deschisa circulatiei publice (art.6 OUG 195/2002).

   ” chiar am discutat cu ei, daca faci accident in parcare si nu cazi la buna intelegere, politia can’t do shit, trebuie sa te duci in civil.”
   Nu e adevarat. E ca si in cazul accidentelor pe drumul public:
   – fara victime intre 2 masini poate sa se faca amiaila sau se poate merge la Politie
   – fara victime intre maimult de 2 maisini se merge la Politie
   – cu victime, vine Politia si ambulanta acolo.

  • Daca ar fi asa cum spui tu, in cazul in care o masina calca un pieton intr-o parcare privata, politia nu are ce cauta.

 2. 100% de acord cu modul ta de semnalizare in giratoriu si cu parerea despre aia care dau flash inainte de a intra in depasire. (alora din urma le doresc o moarte lenta si dureroasa)
  +

 3. emeni, drumul public poate fi pe domeniul public cum sint aproape toate, sau pot fi pe domeniu privat: parcarile astea de la mall-uri si hypermarketuri, chiar unele autostrazi, diverse drumuri si drumeaguri de acces prin sate, etc. Drumul public si regulile care se aplica pe el sint independente de tipul proprietatii pe care se afla. Drumul public e drum public.
  Politia vine doar chemata si daca ai o problema care s-a intimplat fix linga un politist care dirijeaza traficul si prin ordinul de serviciu doar asta trebuie sa faca in acel moment.

  DTC: eu ma gindeam sa-mi fac o bifurcatie la spalatorul de luneta, sa-i antrenez sa foloseasca si maneta din partea cealalta.

 4. Stati ca acuma vad restul discutiei despre parcari. Deci nu confundati parcarile private de la pensiuni, hoteluri, scoli, firme si mai stiu eu ce cu parcarile de la mall-uri, parcarile publice cu plata, de la super/hyper marketuri, etc, care-s incadrate ca drumuri publice cu autorizatii si tot ce trebuie, cu semne de circulatie omologate, etc.

 5. Mare +..in primul rand ca esti mult mai calm fata de ce postai acum ~1 an. Legat de parcari, am avut un mic incident soldat fara daune la mine in parcarea Lidl tudor si am fost la politie sa nu ma trezesc cu surprize ca ala declara desi a zis altceva (si chiar asa avea intentia). Politistul mi-a zis ca, fiind o parcare a unui supermarket nu este considerat drum public si trebuie incheiat un „PV de incinta” la cei de la supermarket si sa cerem filmarea. PV de incinta nu se putea obtine fara sa fim prezenti amandoi. Deci in caz de poc in parcari cred ca e cam mult de umblat si daca mai dai si de un capcaun…

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.