It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Driving in RuIasiAh 35

Adăugat de Mituc
Raportează ca șters! 63

Cum am promis, m-am orit o perioada in care a trebuit sa sterg multe faze. Am pastrat totusi vreo citeva

 • 00:00 – 00:10 – Deci e simplu: cei din dreapta trebuie sa acorde prioritate tuturor, cei care vin din fata mea trebuie sa acorde prioritate celor care vin de unde vin eu DOAR daca fac stinga. Dar nu, cel cu duba albastra se suie peste toti si-l lasa pe cel portocaliu in mijlocul intersectiei in mijlocul manevrei care intelege situatia creata si da cu spatele. Bai, ala cu albastru e dubist la cap?
 • 00:10 – 00:40 – Ajund din spate pe doi care mergeau cam incetisor pentru un drum european. Na, sa zicem, drumul era virajat, nu toti care-s la volan ar avea ce sa caute la volan sau masina aia nu ar avea ce sa caute pe strada, sau pur si simplu au marfa sau pasageri mai sensibili in masina. Ajungem in zona unde e permisa depasirea, astept ca cel din fata sa ia o decizie pe care n-o ia decit cind sint eu in plina depasire. De sa mai zic… bine ca n-aveam altul adormit ca el in spatele meu…
 • 00:40 – 00:55 – Daca eu il vad pe el din capatul celalalt al orasului, e ok sa presupun ca si el ma vede pe mine? Tehnic vorbind ma vede, practic vede prin mine, stelele si luna. Imi dau seama ca e furat de peisaj si calc serios frina ca sa-l las sa treaca, insa surpriza!: se trezeste brusc si frineaza si el in mijlocul traficului prioritar, moment in care am calcat frina cit de tare am putut, pina la ABS. Daca-i taximetrist la cap…

14 comentarii

 1. la ultima faza nu cumva mergi cam prea tare prin oras ???

  • Nu stiu ce ai ca reper, dar daca-ti iei ca reper distanta in care m-am oprit eu vei constata ca viteza nu era deloc mare. Adica de la ce vieza te opresti in 6-7 metri cu tot cu timpul de reactie?. Taxi-ul de pe b3 mergea cu 20 sau ceva, cei de pe b1 mergeau incet ca faceau dreapta.

 2. De acord ca dai des peste idioti, dar claxonul ala se foloseste ca sa eviti un pericol, nu ca sa pedepsesti pe prost.Ma refer la ultima faza, cand tot ce ai reusit claxonand a fost sa deranjezi oamenii din blocurile din apropiere. Unii mai lucreaza noaptea, altii abia reusesc sa si adoarma copilul samd. Nu i frumos, colegu.

  • Cand totul e perfect in clip, se gaseste unul care sa il certe pe cel care se straduie sa nu moara. Cel care poate provoca moartea, e bine merci.

  • ” De acord ca dai des peste idioti „

 3. Intersectia aia dintre Soseaua Stefan cel Mare si C.A.Rosetti ( prima faza ) mereu e cu probleme. Cred ca ar trebui facut un sens giratoriu acolo.
  Si totusi ce s-a intamplat de n-ai scos niciun cuvant la niciuna din faze? 🙂

 4. la ultima faza as fi franat si ocolit prin dreapta . nu as opri de tot… zic astea ca un fel de paranteza , taxistul ramane dobitocul nr. 1

  • Si daca gandind asa si vrand sa ocolesti, cel din intersectie ar fi mers incet blocandu-ti ocolirea, nu ar fi fost accident?

  • @danverab Nu avea maşină în dreapta.

   Nu ştiu… şi eu sunt de părere cu @al3x, ciudată reacţie. Ar fi trebuit să tragi puţin câte puţin dreapta, bineînţeles după ce te asigurai.
   Nu întotdeauna e bine să apeşi frâna la maxim.

  • Daca ocoleam prin dreapta si dobitocul nu s-ar fi oprit… Nu mai bine faceam cum am facut, si anume sa ma opresc sa contemplez dobitocenia pamintului in ale ei straie galbene?
   Intentia mea era sa-l las sa treaca, cind s-a oprit de tot m-a luat a doua oara prin surprindere si fara loc de alte manevre in afara de oprire totala.

 5. Ai de gand sa iti repari o data claxonul ala?

 6. La ultima faza ai avut noroc ca nu aveai in spate un nebun ca tine 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!