It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Driving in RuIasiAh 39

Adăugat de Mituc
Raportează ca șters! 19

ATENȚIE: Mai conține pe alocuri si limbaj licențios! Si poate contine claxoane.

Ca in fiecare an sarbaUtorile de orice fel, inclusiv cele de Paste cind „fie ca lumina” si toate urarile pentru curatarea, deratizarea si dezinsectia sufletului si a corpului ne invadeaza pe toate canalele, ne scot in cale tot felul de mari meseriasi, sau reusesc sa scoata la iveala marii meseriasi latenti din diversi indivizi. Sa le luam pe rind:

 1. 00:00 – 01:00 – Brusc toti s-au decis sa respecte toate semnele pe care nu le-au respectat vreodata. Dar evident trebuie sa postam si pe failbook, „Uite, sa nu spuneti ca nu m-am oprit la STOP!”;
 2. 01:00 – 01:30 – Un sinucigas;
 3. 01:30 – 02:00 – Doi sinucigasi;
 4. 02:00 – 02:30 – Unul dintre nenumaratele exemple de pe sosele in care masina poate iar soferul nu poate nici pe departe, insa tine neaparat sa mearga cu cit ii poate masina fara sa-i pese nici de regulile dupa care ar trebui sa circule pe drumurile publice. Viraje relativ largi iar el merge din acostament in acostament.
 5. 02:30 – 02:55 – Doar nu credeati ca ramine asa… Ma bucur ca a avut noroc, ca daca avea ghinion ma intirzia si pe mine.
 6. 02:55 – 03:10 – Nu e ok dar prefer asa decit ca mai inainte;
 7. 03:10 – 04:16 – Recunoasteti marca? E ca cea de mai sus. Ei bine, alt caz de lipsa aptitudini si de control.
 8. 04:17 – 04:32 – Motopietonti;
 9. 04:32 – 04:49 – Fara comentarii;
 10. 04:50 – 05:08 – Dupa ce a trecut s-a oprit sa-mi explice ca am verde intermitent si respectiv sa-mi arate trecerea de pietoni;
 11. 05:09 – 05:24 – Si uite-asa pina la urma te intilnesti si cu tirul, camuflat sub o casca de biciclist;
 12. 05:25 – 05:50 – Da, pur si simplu s-a oprit acolo. O fi dat a 6-a in loc de a 2-a sau ceva, nu stiu, dar trezindu-ma cu ea (era o „ea”) in fata dupa ce pastrasem o distanta relativ constanta nefiind un tronson de drum pe care sa se poata depasi nu prea pot explica altfel avind in vedere ca nici stopurile de frina nu erau aprinse.

6 comentarii

 1. ce ma enerveaza astia ca tine …explica-mi tu de ce ai claxonat ?! daca este stop si toti sunt boi si nu opresc de ce claxonezi tu ca berbecul ?! de ce ? ca sa fluidizezi traficul ?! ai minus de la mine

  • Tu cunosti regulile de la trecerea la nivel cu calea ferata sau postezi doar asa ca te-a iritat claxonul?

  • Bigmoon, a claxonat tocmai pentru că a oprit o secundă deși nu era obligat. Trebuia doar să reducă viteza și să se asigure din mers, semnalul alb intermitent fiind în funcțiune.

   Despre regurile privind distanța de siguranță ce trebuie păstrată între autovehicule, ce poți să ne spui, Mituc?

  • Bobita, daca becul de la trecerea la nivel e alb atunci semnul STOP nu are sens. la fel cum semnul STOP isi pierde sensul atunci cind ai semafor verde. Semafoarele si semnalele luminoase cind sint in functiune invalideaza indicatoarele gen stop, cedeaza trecerea, etc. Ele reintra in vigoare cind semnalele luminoase inceteaza sa functioneze.

   In astfel de situatii cei care frineaza sau opresc aiurea pentru ca nu se uita la drum sau pur si simplu nu ar trebui sa aiba drept de conducere pe drumul public creaza pericole, dupa cum se vede. O astfel de oprire neasteptata compacteaza subit coloana marind sansele si probabilitatea unei tamponari, eventual in lant.

   In ceea ce priveste distanta, nu stiu la care faza te referi. Daca te referi la situatia in care am ramas in spatele celei de-a doua adormite din coloana care mergea cu 50 intr-o zona cu limita de 90 (al semn ca nu avea ce cauta pe drumul public cu masina, nu ca nu mergea regulamentar facind abstractie ca era cu ochii in telefon, insa e cam nepotrivit si periculos) atunci cred ca putem fi toti de acord ca vrind s-o depasesc (voiam sa ajung saptamina aia acasa) nu prea puteam sa-mi las 50 de metri intre ea si mine, nu?

 2. @Mituc 0:21 In stanga unde e Skoda rosie era si-o ceata deasa … 1:04 Indicatorul din stanga e intors 🙁 Cei care fac asa ceva ar merita cel putin asta:
  https://www.youtube.com/watch?v=H9Obh0QuF0s
  1:45 As zice ca e un idiot care nu mai putea astepta putin pana la 1:50 unde depasirea devine permisa. La fel si cel cu BMW-ul de la 2:46 sau 3:03 care-a ajuns pana pe acostamentul de pe sensul opus de mers (2:49). Desi trage tare, in viraje cand reuseste sa ramana cat de cat pe sensul de mers … ramane si in spate 🙂 La fel si individul de la 3:32. Dap, ii avantajeaza pe unii performantele tehnice ale masinii, desi trebuie sa se agate bine de volan sa nu cada de pe scaun 😆
  +
  P.S.1:53 Acolo n-a fost bine, aceea e triplare din fata 😉

  • La 1:53 camionul se oprea pe acostament, sau a incetinit in vederea opririi la site-ul de consturctii de la citiva metri mai incolo. Cum si cel din fata mergea jumate pe acostament am zis ca nu e o problema sa intru cu 50cm pe sensul opus. La modul absolut insa da, ai dreptate.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!