It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Driving in RuIasiAh 41

Adăugat de Mituc
Raportează ca șters! 27

Spunea cineva aici: Driving in RuIasiAh 40 de agresivitate in trafic.

Dragi prieteni, agresivitatea in trafic e un fenomen complex. Din punctul meu de vedere sint acele situatii in care un participant la trafic iese in evidenta in mod negativ cu mai multe manevre fie neregulamentare fie de genul celor pe care le gasim pe circuitele de curse. Deci nu doar cu una, o depasire, o devansare, o inscriere poate mai fortata intr-un sir de masini sau in trafic, etc. Ca vine unul si depaseste una cite una si regulamentar masinile dintr-o coloana nu mi se pare agresivitate. Daca merge in mod sustinut in spatele unei masini baleind intimidator si eventual folosind semnale luminoase in diverse forme (exceptind situatia in care asteapta o oportunitate de a depasi, si atit) iar mi se pare condus agresiv. Atentie, vorbesc la general, nu la fazele din clip.

Avem aici doua situatii, una doar agresivitate, cealalta agresivitate insotita de vreo 3 portbagaje pline de prostie. Insa pentru ca totul se desfasoara la „viteza legala” inutilitia rutiera nu prea sanctioneaza asa ceva, adica pe adevaratele pericole in trafic.

 

Ce mai caută lumea:
 • Driving in Care

5 comentarii

 1. robwin_75

  Aventuri , aventuri !!!

 2. @Mituc 0:31 Marcajele acelea au rostul loc acolo, dar pentru prostovanul care nu le intelege sau nu-i pasa, oricum sunt de prisos. La astia trebuie sa le pui in fata o amenajare rutiera, parapet de beton, un cap de pod etc. altfel nu pricep.
  1:05 Dap, al doilea e cam tampitel 🙁
  +

 3. La prima faza : pe dreapta in parcarea de la hotel Europa (Hilton mai nou), nu cumva e un echipaj neinscriptionat? Ce noroc a avut…:))

  • lulacanci

   Este, da ce ii doar pe ei?!

  • daca treci printre pietoni, intorci peste dubla continua, treci pe rosu, etc etc etc, dar faci toate astea fara sa depasesti limita legala de viteza pe acel sector atunci dpdv. al inutilitiei totul e ok.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!