It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Driving in RuIasiAh 49 – ediția cu mergătorii legali

Adăugat de Mituc
Raportează ca șters! 52

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

ATENȚIE: Conține limbaj cu accente moldovenesti!

Doua zile diferite – doua faze asemanatoare. Unora le este pur si simplu lene sa traga de volan. De multe ori lenea vine si din neputinta de a face aceasta manevra ca urmare a vorbitului la telefon (faza cu primul mare meserias).

Ambii au dat primii geamul jos si au cerut explicatii. Ambii au dat-o in fabulatii, mai ales inutilițistul care a inventat o tăiere de față pe undeva. Ambii sper sa faca pana pe doua roti, pe ploaie torentiala, in plin concediu, si sa-i prinda noaptea pe marginea drumului.

Imaginile vorbesc de la sine. Primul am avut senzatia ca vrea sa-si faca partea dreapta, avea si toba sparta, etc.

 

4 comentarii

  1. Exact ca la prima fază m-a luat unul din spate si mi-a scos bara+zgârieturi.. Masina noua de la firma cu numere roșii si ala voia sa imi dea bani.
    Nu ai ce sa faci in zona aia; politia si ambulanța la fel treci si ei.. Au impresia ca drumul e drept, nici nu știi cum sa le explici pentru ca oricum nu înțeleg.

  2. gemcupaine

    cred ca era mai simplu daca i-ati fi explicat ca a trecut peste linia discontinua, poate asa pricepea si mintea lui.

  3. Cristy SB

    Chiar ca politistii in timpul liber la volan sunt un pericol in trafic. Conduc ca si cand ar avea intotdeauna prioritate. GARANTAT. 🙂 +

  4. Dupa primele 10 secunde de discutii cu peretii inchideam geamul si nu mai pierdeam vremea cu ei. Astia ori sunt dobitoci irecuperabili, ori stiau foarte bine ce au facut, dar nu ar fi recunoscut sub nicio forma.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!