It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Driving in RuIasiAh 5

Adăugat de Mituc
Raportează ca șters! 50

Atentie, contine formulari si expresii nerecomandate celor care nu au implinit virsta necesara pentru dobindirea permisului de conducere. Si contine si claxoane!

Direct pe faze:

 1. Grabitii de coloana. Decid sa-l las pe treaca pe unul care se agita in spate si la un moment dat incepe sa claxoneze. In acelasi timp un alt „stimabil” „domn” depaseste mai multi „prosti” din coloana, peste dubla continua.
 2. Sotia ma chestioneaza de ce l-am lasat pe ala. Ii raspund. La 1:10 devine vizibil in stinga pe B2 alt automobil aproape identic cu cel condus de, ati ghicit, un sofer cu un comportament aproape identic si care la 1:30 isi dorea legalizarea prioritatii de tot inainte.
 3. La 1:34 acelasi, insa dat fiind faptul ca circulam in Iasi si avind in vedere cum arata traficul pe 15 Septembrie la ora 9, modul defensiv e intrat de mult in drepturi si cu toti senzorii pe maxim. Las faza sa curga pentru ca modul in care acest B3 lover se grabeste ineficient, haotic si periculos este epic. La 2:48 sau ceva schimba iar banda brusc si fara semnal (sau nu stiu daca semnaliza prin triplele alea cocalarite) si aproape-l pupa pe unul.
 4. Matrix frate! Vorbesti de dl. Smith si pac!, dl. Smith apare ca prin minune dintr-un cetatean din matrice! Si pentru ca dl. Smith e jmecher(a) nu mai face un ocol de 300 m pina in sensul giratoriu, ala e pentru prosti, dubla continua e locul unde se face stinga.
 5. 0 fucks given. Pizdetz avoided.
 6. -10 fucks given, 100 taken. Pizdetz avoided.

Am lasat fazele mai lungi ca sa evit orice comentarii legate de stil, presupuneri cu privire la agresivitate, s.a.m.d. In mijlocul unui incident comportamentul oricarui om sau fiinte vii este alterat si mai ales diferit de ce si-ar dori unii sau chiar de al altor fiinte de acelasi fel.

5 comentarii

 1. ala cu taxiu’ ce zicea? „da’ am semnalizat!” ? 😀

 2. stresu, avea un popa in masina pe locul din dreapta in care as fi intrat eu, a inceput ala sa-l certe. Si nevasta popei, preoteasa, tot in dreapta in spate.

 3. :))) iti dai seama cum vor arata acatistele!

 4. @Mituc Ultima faza chiar a fost la deruta 🙂 +

 5. Ultimul evitat e epic.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!