It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Driving in RuIasiAh 52 – Ediția cu împuțitanii

Adăugat de Mituc
Raportează ca șters! 26

Atentie, poate contine cuvinte, expresii, constructii si urari considerate obscene.

Trecind peste conceptia contemporana gresita despre poluarea cauzata de autoturisme, ajungem si la situatii de bun simt (sau lipsa lui) in care tot felul de idioti merg cu tot felul de rable fumigene care polueaza cit toate masinile normale care parcurg acel segment de drum, la un loc, intr-o zi.

P.S.: Tocmai am remarcat ca toate rablele din clip apartin unei anumite marci. Nu e singura marca (sau grup de marci) care polueaza, dar la restul mai rar vezi asa ceva. Multumim si pe aceasta cale inutilitiei radaro-sicaniere ca nu opresc astfel de rable in trafic desi au dreptul si cadrul legal s-o faca, noi chiar nu stiam cum sa facem boli respiratorii cit mai multe si mai grave.

6 comentarii

 1. Ce vorbeste frate…
  „Unde-i FUM e si PUTERE!! IMI IAU DIESEL BOSS CA ARE CUPLU SI E EFTIN SI BUN, sarakilor cu benzina, 1.7 am la stergatoare ahahah”

 2. butnăraski

  Sa-i iau tigaia-n pl. Nici nu mai poti deschide geamurile din cauza poluarii. Hai cu interdictiile!

 3. @Mituc Dupa baia de fum de la 2:25 ai pastrat o distanta de siguranta mai mult decat suficienta fata de VW (2:38-3:05) 😆 Dap, uneori nici recircularea nu ajuta foarte mult cand ai in fata o fumigena pe roti 🙁
  +

  • Asa este, nu ajuta totdeauna, chiar si cu recircularea activata masina totusi nu este ermetica si daca ajunge sa intre fum pe la vreo gura dintr-aia de egalizare a presiunii te-ai aranjat.
   Dar asta este…

 4. Rezultatul DPF OFF . S-a umplut tara de fumigene. Sunt curios dacă dincolo de graniță pot circula tigaile astea fumigene cu DPF OFF mai mult de 100 de km in oricare din tarile europene. Cred ca n Germania ramane si fara masina, plătește si cateva mii de euro amendă.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!