It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Driving in RuIasiAh 53 – Căposul din parcare

Adăugat de Mituc
Raportează ca șters! 59

Unii conduc atit de prost incit simt nevoia sa-i invete si pe altii. Azi – caposul din parcare.

Prea-stimabilul capos doreste sa urmeze o directie fara a-si semnaliza intentia sau macar manevra, fiind mai preocupat de ce semne de circulatie am intilnit eu decit de ce are el de facut. Crezind ca de fapt doreste sa iasa din parcare ii fac semn sa iasa el primul pentru ca-mi dau seama ca manevra mea ar fi prea la limita la cum era el incadrat, si la cit de agitat parea nu se stie niciodata.

Intr-un final se lamureste ca indicatoarele rutiere l-au batut dar incearca sa ramina bățos explicindu-mi ca o masina de 1.75m latime (cu tot cu oglinzi) poate incape fara probleme pe un culoar de 1.85m si sa ia si un viraj la 90 de grade in acelasi timp, in conditiile in care el era incadrat peste jumatatea drumului la 1.5m de marginea din dreapta. Probabil ar fi mers daca stateam sa asez masina la milimetru si intr-o parte si in cealalta, dar sansele sa dau in zid sau sa ne atingem oglinzile erau cam mari.

A plecat bolborosind de se auzea toata parcarea, nu stiu ce a spus, probabil cit de prost conduc altii si cit de bine conduce el (si semnalieaza, si cum are toate becurile in regula la rablament, etc).

P.S.: Am lasat clipul o idee mai lung la final pentru a se vedea toate indicatoarele rutiere cu care s-a intilnit el.

16 comentarii

 1. Incapea smartul pe acolo… :))
  Oricum, sunt multi visatori cu permis…. care merg in lumea lor si chiar daca le arati ca au gresit, o tin pe a lor… :))

 2. Ce retardat :)))))

 3. silviupn69

  Lasand deoparte „calatorii cu permis”, m-a uns pe suflet sunetul acela de fundal, amplificat putin si de peretii parcarii! 🙂

  • Sunetul in care trancanea ala singur sau cel in care tobele cereau mai mult? Intreb ca sa stiu ce sa mai postez 🙂

  • silviupn69

   Pai am zis sunetul. Sunetul face muzica 🙂 N-am zis nimic despre caraieli, trancaneli, etc deoarece nu ma intereseaza.

 4. Din acest motiv urasca eu parcarile subterane. Mici, chiar foarte mici

  • Stiu ce zici, dar majoritatea aleilor din acea parcare (complex Palas, Iasi) sint late, chiar foarte late, unele au peste 8m. Unele insa au o latime mai mica, nu s-au putut face benzi de autostrada in parcarea subterana, de aia trebuie circulat cu bagare de seama, cu ochii in oglinzile pentru vazut dupa colt si avut o conduita civilizata si fair-play. Unii insa au impresia ca cineva le-a facut planeta cu dedicatie speciala pentru ei.

  • Daca au peste 8m este mai mult decat bine, sa vezi in oradea ce inghesuite sunt… eu de exemplu cum am carlig nu imi intra masina intr-un loc parcare. Probat, carlig pana in perete si imi raman vreo 10 cm in afara marcajului pe lungime. De latime nu mai zic nimic, nu poti deschide usa ca na, daca au furat 15cm fata de minimul din legislatie au mai suplimentat 10-15 locuri de parcare dar spre norocul meu sunt parcarile sub aer liber cu locuri libere mai tot timpul (si cu o latime adecvata)

  • In complexul Palas sint unele locuri de parcare (putine, ce-i drept) in care incap si microbuze. Majoritatea locurilor pot primi SUV-uri fara probleme. Cei care au proiectat parcarea asta chiar au facut-o bine.

  • ai preferat sa pierzi 5 minute pretioase din viata de, in loc sa mergi inainte….

 5. robytza_94@yahoo.com

  Bacaoan-ul tot capos ramane.O tine pe a lui.

 6. Rau e sa fii tolomac… Rau pentru cei din jurul lui…

 7. doctor faust

  eu nu inteleg de unde si de ce aveti atata rabdare cu toti cretinii. cumetre, esti ca un cacat pe mijlocul drumului, muta-te pe banda ta sau te mut eu si ne amuzam impreuna dar mai ales eu…

  • Pai nu aveam pe unde sa trec, si nici nu intelegeam ce vrea sa faca.
   Plus ca la smiorcaiti sensibilosi de genul asta cine stie ce li se nazare… gen ca-i agresezi daca incerci sa treci pe linga ei si le inghesui masina cind ei is la 10m mai in spate… si unii devin agresivi fizic iar de acolo nu se mai stie niciodata cum pot degenera lucrurile.
   Am patit sa fiu luat la intrebari (cu scandal si injuraturi la sfirsit, alergat 10 metri dupa mine, etc) de unul parcat mai pe mijlocul unei parcari publice ca de ce trec asa de aproape de masina lui, ca nu vad ca are geamul deschis si-i bag praf? Desi mergeam in treapta 1 la relanti ca mi se parea ca e un ciine vagabond dupa masina, si nu-i deschisesem eu geamul si nici nu i-o parcasem eu la intersectia dintre doua alei ale parcarii.
   Deci gradina e mare, asa ca mai bine e sa incerci sa treci pe linga fara conflicte daca se pot evita.

 8. mda, problema existentiala a romanului: nu se respecta regulile de circulatie in mall :)))

  • Mall sau altceva, e drum public. Si tot pentru ca e mall unor buhai li se pare in regula sa blocheze drumul ca sa se scarpine ei la ce nu au.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!