It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Driving in RuIasiAh 7

Adăugat de Mituc
Raportează ca șters! 56

Atentie, contine formulari si expresii nerecomandate celor care nu au implinit virsta necesara pentru dobindirea permisului de conducere. Sau unde nu are formularile si expresiile contine claxoane! Sau contine de ambele.

 1. Haos total cu 3 masini pe strada. Cum era daca erau 30?
 2. In continuare imediat ce-mi iau ochii de la trecerea de pietoni un retard pur si simplu iese RuIasian style. Anticipez cumva ca iese dar imi dau seama ca la unghiul sub care a iesit e posibil sa iasa tocmai pe b2 si sa ne belim tablele, ca in 4 metri de la 20-25Kmph lucrurile nu-s chiar asa simple cum par. Ii multumesc dubistului care a parcat pe trecerea de pietoni si m-a facut sa incetinesc mai mult sa ma asigur sa nu iasa pietoni de bupa el, ca altfel… nu se stie.
 3. RuIasian style! Dupa consumarea incidentului ma uitam sa nu cumva sa fie inutilitia prin zona (mai stau in fata la H. Europa) si sa ma ia la intrebari despre trecerea liniei duble. Noroc ca nu venea nimeni de pe sensul opus, ca nu stiu cum o scoteam la capat…
 4. Ruiasian style: tot inainte, ca pe cimp, ca Voda prin loboda!
 5. Nu mai vreau sa aud niciodata de la 2 metri cum suna un autotren cind frineaza de urgenta. Nu… deci nu mai vreau! Sper ca aluia cu skoda sa i se fi cacat canarul/ciinele/pisica pe perna in timp ce dormea.
 6. Atentie la Ibiza din spate: fentacul absolut. Peste dubla continua, tot inainte pentru banda pentru la stinga (nu ca s-ar mai cunoaste marcajele, multumim pe aceasta cale idiotilor de la primarie si inutililor de la inutilitia rutiera).
 7. RuIasian style: cind il vezi pe unul ca semnalizeaza o manevra fii ager si baga-te in spatiul pe care el s-a asigurat ca-l poate ocupa in siguranta, depasindu-l peste linie dubla continua si/sau trecere de pietoni cind el nu se asteapta.
 8. Un sfert din B2 loversii din oras s-au adunat atunci si acolo. Va multumesc ca mi-ati lasat B1 libera sa ma pot duce linistit in treaba mea!
 9. Ruiasian style: Care prioritate pentru masinile care circula deja in sensul giratoriu? Prioritatea de gabarit e prioritara celeilalte prioritati!
 10. Ruiasian style: daca te incurca unul (sau ti se pare ca te incurca) intra peste aia de pe sensul opus, ca se feresc ei, doar nu-s prosti sa intre frontal in tine!
 11. Si-asa-mi vine cite-odat’, tabla sa mi-o belesc tat’, tabla sa mi-o belesc tat’, si pe-a voastra de odat’… mai doruuullleee….. Deci ramine cum i-am zis, ca intoarcere peste 3 benzi, peste dubla continua si cu trafic nu inseamna doar pericol, inseamna si multa nesimtire. Sensul giratoriu era la 200m mai incolo, se vede in zare, dar ala e pentru prosti
 12. Doi taximetristi cu bun simt in mai putin de un minut. Bai, alo, DOI!!! Rar vezi… Va rog poftiti domnilor, imi face placere sa merg cu voi in coloana, ma simt mai bine inconjurat de bun simt. Culmea, sint doua masini de la cele doua firme cu care mai merg eu.
 13. Ei, cu asta nu mi-ar face placere sa merg in coloana.

6 comentarii

 1. Mai ai un pic si ti se opreste radio ca sa aibe curent de claxon.

 2. Nu aproximezi bine distantele (ma refer la faza cu portiera, aveai loc sa treci fara nici o problema), nu esti sigur pe manvre (dai sa schimbi banda dar te razgandesti pentru ca ti se pare ca alalt din spate vine peste tine…desi el se vede clar ca a taiat gazu’ la masina), la zebra ai oprit total aiurea (cand e aproape de mijlocul drumului te opresti nu cand abia isi incepe traversarea de pe celalt sens), la pct. 8 mi se pare mai mult preselectie decat b2 lovers (nu sunt sigur) iar in rond cand vrei sa iesi la a 3a iesire, nu stai pe prima banda…de obicei stai pe prima daca vrei imediat sa iesi din rond (ce e drept, in regulament zice ca e recomandat sa faci o preselectie, dar nu obligatoriu, aka, daca vrei, poti sa stai pe a 3a banda si sa faci prima la dreapta).

 3. ionel2k, mai uita-te odata la traectoria masinii la faza cu portiera. Am avut loc sa trec fara alte manevre dupa ce s-a intors masina din tras de volan+frina, dupa cum vezi am ajuns de pe asfalt dintre marcaje pe pavelele din centrul giratoriului. Sau, daca treceam de portiera asa razant (sa zicem, desi nu treceam, uita-te la distanta ramasa intre taxi si linia alba din centrul giratoriului), treceam si de genunchii prostalanului care a iesit de dupa ea?

  Mai uita-te odata si la ala care ma depaseste peste dubla continua si se infinge in mine de peste al doilea rind de dubla continua. Si normal ca incetinesc si ma repliez, cu prostii nu te pui…

  La zebra opresc cind mi se pare ca as incomoda un pieton in traversare sau cind nu sint sigur daca-l incomodez sau nu. Daca as fi fost mai aproape de trecere in momentul in care el ar fi inceput traversarea nu as fi oprit, alta era situatia.
  Nu stiu cum opresti tu… Dar tu ca pieton te-ai simti in siguranta daca la o banda distanta de tine (adica vreo 3 metri) trec masini cu 60+Kmph iar tu urmeaza sa ajungi acolo intr-un interval de timp care ar fi oarecum egal cu cel de reactie+frinare la limita al masinilor din coloana care merge cu 60?

  La faza cu b2 lovers nu ai ce preselectie sa faci, sint vreo 150m intre iesirea din intersectie/giratoriu si acel semafor. Linia dintre benzi nu e continua pentru multi metri, deci se poate ocupa b1 conform regulamentului de circulatie.

  La faza cu rondul nu am inteles nimic. Tu intelegi ceva din ce spui?

  Prietene… sper ca nu conduci si tu tot in iasi… nu de alta dar ai ingrosa rindurile celor din clip care deja sint mult prea multi…

 4. Mituc, ai un plus de la mine pentru clip…sunt carcotasi care trebuie sa comenteze, dar sunt in acelasi gand si speranta cu tine sa nu ii intalnesc in traficul din Iasi, si asa plin de necunoscatori.

  Insa, la faza 8, dupa semafor, dupa intersectia cu stradela Silvestru nu se mai poate continua deplasarea pe banda 1, motivul e clar in link (https://www.google.ro/maps/place/Pod+Cantemir/@47.1617961,27.5734443,156m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x40cafb9f9da35455:0x1532cdf39896d236 – parcangii) si trebuie sa astepti sa poti intra pe banda 2, asta presupunand ca circuli regulamentar si nu esti adeptul prioritatii de semnal.

  In rest numai bine si drumuri curate!

 5. sebi.is, intr-adevar, asta este unul dintre motivele pentru care cind sint pe B2 la acel semafor ma duc pe B3 (cu linia de tramvai), nu numai din cauza celor parcati acolo (care nu prea au unde sa se duca, fiind parcare cumva amenajata), ci pentru ca idiotii de la primarie au facut statia de autobuz fix inainte de acea intersectie si distrug tot traficul cind se aglomereaza, in aceeasi idee cu statiile facute fix inaintea trecerilor de pietoni cam peste tot prin oras.

 6. Acolo cu autotrenul e fix 30 limita si evident e respectata de toata lumea!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!